ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλλουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις προϊόντων των οποίων η παραγγελία μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να μην τα έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.
  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία επικοινωνίας, που έχετε καταχωρήσει, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ότι η Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της για μερικές μέρες μέχρι να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στις αποθήκες της .

Εμείς σαν ηλεκτρονικό κατάστημα Psarasbooks λαμβάνουμε κανονικά και ετοιμάζουμε τις παραγγελίες σας και θα προσπαθήσουμε τις επόμενες τρεις μέρες να απευθυνθούμε αρχικά σε άλλες εταιρείες που μπορούν να εξυπηρετήσουν άμεσα έτσι ώστε να παραλάβετε τα προϊόντα σας άμεσα και με ασφάλεια, με τις ίδιες χρεώσεις και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας. Από Δευτέρα ελπίζουμε ούτως η άλλως η Γενική Ταχυδρομική να καταφέρει να ρυθμίσει τον τεράστιο όγκο αποστολών της και να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα

Ευχαριστούμε πολύ!