Η μεγάλη αλήθεια

Η επαναφορά στη μνήμη της καταγωγής και της ιστορίας διαμορφώνει τη μοίρα και το πεπρωμένο μας

 
Βασική τιμή: 20,00 €
Τιμή psarasbooks: 18,00 €
Έκπτωση: -2,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Braden, Gregg
Σελίδες: 366
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 978-960-99620-4-9
Όταν οι νέες ανακαλύψεις θέτουν υπό αμφισβήτηση τις κρατούσες αντιλήψεις, είναι καιρός να αναθεωρήσουμε αυτές τις αντιλήψεις!
Ένας νέος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο μη βιώσιμος πλέον κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να επιβιώσει.
Και οι δύο κόσμοι αντανακλούν τις απόψεις που είχαμε στο παρελθόν. Και οι δύο υπάρχουν - αλλά μόνο για την ώρα. Ποιον κόσμο θα διαλέξετε εσείς;
Ο κορυφαίος σε πωλήσεις συγγραφέας και οραματιστής επιστήμονας, Gregg Braden, υποστηρίζει ότι τα φλέγοντα ζητήματα που μας διχάζουν -ζητήματα φαινομενικά διαφορετικά, όπως ο πόλεμος, η τρομοκρατία, οι αμβλώσεις, η αυτοκτονία, οι γενοκτονίες, η θανατική ποινή, η φτώχεια, η οικονομική κατάρρευση και ο πυρηνικός πόλεμος- στην πραγματικότητα συνδέονται μεταξύ τους. Όλα τους πηγάζουν από τις εσφαλμένες παραδοχές μιας ξεπερασμένης επιστήμης, παραδοχές που μας έχουν οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής και στην απώλεια των μεγαλύτερων επιτευγμάτων του πολιτισμού μας.
Η ”Μεγάλη αλήθεια”, με αδιάσειστα στοιχεία, αποκαλύπτει ότι:
- η εξέλιξη από μόνη της δεν εξηγεί την ύπαρξή μας,
- βρισκόμαστε πάνω στη Γη πολύ μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αναγνωρίζει η συμβατική Ιστορία,
- είμαστε γεννημένοι για την ειρήνη, όχι για τον πόλεμο,
- η επιβίωση της ανθρωπότητας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο.
Αυτές οι ανακαλύψεις ανοίγουν διαφορετικούς δρόμους σκέψης για τον εαυτό μας. Αν ενστερνιστούμε αυτή τη διαφορετική αντίληψη, οι λύσεις είναι πλέον προφανείς και οι επιλογές ξεκάθαρες! Ο Gregg Braden συνδυάζει τα εμπνευσμένα μηνύματα από το σύνολο του μέχρι σήμερα διορατικού έργου του σε ένα συνεκτικό όραμα για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 23x15εκ. • Βάρος: 550γρ. • Συγγρ.: Braden, Gregg