Οι Διατροφοπαιχνιδιάρηδες!

 
Βασική τιμή: 8,00 €
Τιμή psarasbooks: 6,40 €
Έκπτωση: -1,60 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Πάρης Παπαχρήστος
Σελίδες: 34
ISBN: 9789963987115
Aν είσαι γονιός και έχεις μικρό παιδί, το πιθανότερο είναι πως το παρακάτω ερώτημα θα μιλήσει στην …καρδιά σου! «Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει τα πολύτιμα για την υγεία του φρούτα και λαχανικά»;
Τα περισσότερα παιδιά σχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας αποφεύγουν οτιδήποτε ”πράσινο” και το μόνο λαχανικό που καταναλώνουν …φανατικά είναι η… πατάτα.
Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να πείσεις ένα παιδί να φάει αχλάδι, αγγινάρα ή …κολοκάσι. Κι όμως, υπάρχει τρόπος. Αφού ζωγραφίσει τον ποδηλάτη Αγγιναρούλη, τον κύριο Πορτοκάλη που λατρεύει το skate και την Καροτούλα που λέει ωραία τραγούδια, την επόμενη φορά που τα συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πιάτο του, το πιθανότερο είναι πως θα τα δει με …άλλο μάτι!
Οι «Διατροφοπαιχνιδιάρηδες», είναι μια ειδική έκδοση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που εμπνεύστηκε ο διαιτολόγος –διατροφολόγος, MSc, Παρασκευάς Παπαχρήστος, ιδρυτής του medNutrition.gr, ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά.
Οι ”Διατροφοπαιχνιδιάρηδες” περιλαμβάνουν έντεκα εικόνες χρωματισμού. Καθεμιά από αυτές συνοδεύεται από ένα σύντομο μήνυμα που, με απλό και κατανοητό τρόπο, δίνει στο παιδί να καταλάβει την αξία των φρούτων και των λαχανικών στη διατροφή μας. Οι ”Διατροφοπαιχνιδιάρηδες” φιλοδοξούν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα και τα λαχανικά… ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ και έρχονται να βοηθήσουν τους γονείς στην πιο δύσκολη …μάχη τους στην κουζίνα!
Συγγρ.: Πάρης Παπαχρήστος