Ανάπλαση ψυχής

Ανάπτυξη του συμπαντικού δυναμικού

 
Βασική τιμή: 26,61 €
Τιμή psarasbooks: 21,29 €
Έκπτωση: -5,32 €
Συγγραφέας: Detzler, E. Robert
Σελίδες: 238
Έτος Έκδ.: 2008
ISBN: 9789608948778
Το βιβλίο Ανάπλαση Ψυχής είναι ένας οδηγός για το ξεκαθάρισμα των αρνητικών προτύπων από τη ζωή μας. Μας εφοδιάζει με τα απλά εργαλεία που είναι απαραίτητα για:
- Την επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
- Την έρευνα προηγούμενων ζωών
- Την ανακάλυψη αδελφών ψυχών και πνευματικής προέλευσης
- Τον επαναπρογραμματισμό της ζωής μας για την αγάπη, την ευτυχία και τους τυχόν πνευματικούς στόχους μας.
Το βιβλίο Ανάπλαση Ψυχής μας διδάσκει την ΘΕΠΑ -Θεραπεία Πνευματικής Απόκρισης- μία ψυχοπνευματική μέθοδο, που χρησιμοποιεί οικουμενικές ενέργειες για τη θεραπεία ψυχικών τραυμάτων και υποσυνείδητων φραγμών. Η ακαριαία θεραπεία που προκαλεί αυτή η μέθοδος, η οποία περιγράφεται στο εν λόγω βιβλίο, προσφέρει αδιάσειστη απόδειξη για την Θεϊκή ικανότητα αυτοθεραπείας που διαθέτουμε.
Ο Robert E. Detzler είναι ένας έμπειρος δάσκαλος και σύμβουλος. Με τα βιβλία και τα μαθήματά του, εκπαιδεύει τους αναγνώστες και μαθητές του πώς να προσφέρουν στην οικογένεια και τους φίλους τους την ενεργειακή θεραπεία -ΘΕΠΑ- για να έχουν υγεία, ευτυχία και ευημερία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
”Η αποκτηθείσα γνώση και εφαρμογή της μεθόδου ήταν μια θαυμάσια και αποτελεσματική εμπειρία… Η οικογένειά μου και όλος ο κόσμος γύρω μου είναι για μένα πηγή χαράς. Ο άνδρας μου, που αρχικά δεν επιδοκίμαζε τη μέθοδο, έχει φανερά αλλάξει… Νοιώθω σαν να έχω ελευθερωθεί από μία φυλακή. Ο κόσμος δεν είναι πια μοναχικό μέρος και δεν με τρομάζει.” (D. B., New Jersey, ΗΠΑ)
”Τέσσερις μόλις εβδομάδες μετά τον καθαρισμό της κόρης μου, από τους ψυχολογικούς φραγμούς που την εμπόδιζαν να διαβάσει ή να λύνει απλές μαθηματικές ασκήσεις, βελτιώθηκε σημαντικά η βαθμολογία της. Ευχαριστώ για τον καθαρισμό της.” (Y. K., California, ΗΠΑ)
”Το άσθμα μου εξαφανίστηκε και γνωρίζω ότι έχω θεραπευτεί. Έπειτα από τόσα χρόνια, ήταν για μένα μεγάλη ανακούφιση.” (P. W., Florida, ΗΠΑ)
Συγγρ.: Detzler, E. Robert