Τι είναι η Ολιστική Φιλοσοφία

 
Βασική τιμή: 13,14 €
Τιμή psarasbooks: 11,83 €
Έκπτωση: -1,31 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Όθωνος Άθως
Σελίδες: 262
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185328337
Δεν θα ήταν θαυμάσιο να υπήρχε ένας τρόπος σκέψης με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να δώσει απαντήσεις σε όλα τα καθημερινά του, μικρά ή μεγάλα, προσωπικά ερωτήματα; Δεν θα ήταν καταπληκτικό, με αυτό το εργαλείο να μπορεί κανείς να δίνει απαντήσεις και για όλα τα επιστημονικά, θρησκευτικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά και άλλα ερωτήματα; Για το «ποιος είμαι;», «ποιο το νόημα της ζωής;», «υπάρχει Θεός;», «πως λειτουργεί το Σύμπαν;», «πως θα εξελιχθώ και θα ευτυχίσω;», κλπ.
Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο κάθε άνθρωπος το κάνει αυτό καθημερινά και δίνει τις δικές του απαντήσεις. Αλλά κατά πόσον αυτές οι απαντήσεις είναι αντικειμενικές και προσεγγίζουν την Αλήθεια;
Η Ολιστική Σκέψη, επειδή στηρίζεται στους Συμπαντικούς Νόμους, μπορεί να προσεγγίσει την Πραγματικότητα και την Αλήθεια, να εξελίξει το άτομο και να το οδηγήσει στην υγεία και στην ευτυχία. Μετά την εισαγωγή στο θέμα ακολουθούν εννέα φανταστικές διαλέξεις του συγγραφέα προς ιατρούς όσον αφορά την Ομοιοπαθητική Ιατρική. Ακολουθώντας τη Μαιευτική Μέθοδο του Σωκράτη, ο συγγραφέας δίνει ένα παράδειγμα εφαρμογής της Ολιστικής Σκέψης μέσα από χιούμορ και διάθεση αναζήτησης της Αλήθειας, συζητώντας όχι μόνο για την Ομοιοπαθητική αλλά και για το σύνολο της Γνώσης.