Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ

 
Βασική τιμή: 24,38 €
Τιμή psarasbooks: 24,38 €
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 1-20-456-0051
Η θεά της Γης, η Μητέρα όλων μας, στέκεται πάνω στον πλανήτη της ο οποίος περικυκλώνεται από τον τρικέφαλο Δράκοντα της Παγκόσμιας Ενέργειας. Αυτή απονέμει στον Πάνα, θεό της άγριας φύσης, το μυστηριώδες δώρο της μουσικής, που συμβολίζεται στα καλάμια που βρίσκονται πίσω του, από τα οποία αυτός κατασκευάζει το φλάουτό του, που αντηχεί μελωδικά μέσα στον άχρονο κόσμο.
Ενας άλλος μουσικός αγγελιοφόρος της Γης είναι ο Jimi Hendrix, ο οποίος φαίνεται εδώ να βρίσκεται σε έκσταση.
Πίσω του, άγρυπνος φρουρός στην βασίλισσά του στέκεται ο Πράσινος Ανθρωπος - η αρχαία θεότητα των λαών της Βόρειας, φύλακας του παρθένου δάσους. Το απειλητικό του μάτι προειδοποιεί την ανθρωπότητα για τις τρομερές συνέπειες τις οποίες θα έχει ο κόσμος μας, αν δεν τιμήσουμε αυτόν και τη βλάστηση του πλανήτη.
Προσηλωμένη στη Γη είναι η θεά των Φιδιών της Κρήτης - θεά της Ζωτικής Δύναμης - η Ζωή της Αρχαίας Ελλάδας, η Φιδίσια Θεά Κουνταλίνι της Ινδίας. Αυτή κρατά και υπνωτίζει τις αριστερές και δεξιές δυνάμεις της ενέργειας - του αριστερού/δεξιού εγκέφαλου, του θηλυκού/αρσενικού, της νύχτας/ημέρας - διατηρώντας την ισορροπία που χρειάζεται για ανάπτυξη.
Παραπατώντας μέσα στη σκηνή μπαίνει ο πρώτος και τελευταίος θεός, ο Διόνυσος, θεός της μέθης, του χάους και της έκστασης, όπως επίσης και της ελευθερίας και του αυθορμητισμού.

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι’ αυτό το θέμα τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
Σαν συνέχεια σπουδών κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και της Φυσικοπαθητικής Επιστήμης (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος – ψυχής - πνεύματος, χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν ερευνητής φιλόσοφος – φυσίατρος, είναι πεπεισμένος, πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου, πριν γίνει ειδικός και πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα εσωτερικής θεραπευτικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους. Έγραψε συνολικά μέχρι σήμερα 25 βιβλία εσωτερικής γνώσης, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Ενασχολήσεις:
- Φυσικοπαθητική – Βοτανοθεραπεία - Ολιστική Θεραπευτική
- Ιατρική Αστρολογία - Αστροβιοχημική Ιατρική
- Συμβουλευτική σχέσεων και πορείας ζωής μέσω ειδικού ταρώ
- Βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας & Υπερβατικής Ψυχολογίας, σε σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες - θρησκείες, με κύριες την Ελληνική, την Ινδουιστική, την Εσωτερική Χριστιανική και την Κέλτικη παράδοση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14 • 1η έκδ. • Συγγρ: Ροδόπουλος Μιχάλης