Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

ΕΓΧΡΩΜΟ

 
Βασική τιμή: 19,08 €
Τιμή psarasbooks: 19,08 €
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ISBN: 1-20-456-0048
Η Αγάπη είναι το πιο βαθύ συναίσθημα που είναι γνωστό στα ανθρώπινα όντα. Υπάρχουν πολλά είδη αγάπης, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την έκφρασή της μέσα σε ρομαντικές σχέσεις με έναν συμβατό σύντροφο. Για τους περισσότερους, οι ερωτικές σχέσεις είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στις ζωές τους, αυτό που τους παρέχει μια πηγή βαθιάς ικανοποίησης και ισορροπίας. Η Αγάπη και ο Έρωτας είναι Νόμοι της Φύσης. Όσο και αν θελήσει κάποιος, δεν μπορεί ούτε να τους διατάξει, ούτε να τους αποσύρει, αν μπουν σε λειτουργία. Όσο μπορεί να διατάξει, το φεγγάρι και τα αστέρια, τον άνεμο και τη βροχή να έρθουν και να φύγουν από τη ζωή του, άλλο τόσο μπορεί και την Αγάπη και τον Έρωτα, όταν ξεκινήσει η Ροή τους!
Αγάπη είναι μεγαλύτερη από αυτό που είσαι! Μπορείς να προσκαλέσεις την Αγάπη, όμως δεν μπορείς να της υπαγορεύσεις το πως, το πότε και το που η Αγάπη θα εκφράσει τον Εαυτό της! Μπορείς να διαλέξεις να παραδοθείς ή όχι στην Αγάπη, όμως στο τέλος η Αγάπη χτυπά σαν κεραυνός, απρόβλεπτα και αδιάψευστα. Μπορεί ακόμα και να βρεις τον εαυτό σου να αγαπάει ανθρώπους που δεν σου αρέσουν σε πολλά! Η Αγάπη και ο Έρωτας όμως δεν έρχονται με όρους, προϋποθέσεις, ή καθορισμούς. Όπως ο Ήλιος, ακτινοβολούν θερμότητα και φως, ανεξάρτητα από τους φόβους μας και τις επιθυμίες μας.
Αγάπη είναι εγγενώς ελεύθερη. Δεν μπορεί να αγοραστεί, να πουληθεί, ή να εμπορευτεί. Δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει, ούτε να τον εμποδίσεις να το κάνει, με οτιδήποτε και με κανένα χρηματικό ποσό! Η Αγάπη δεν μπορεί να φυλακιστεί ούτε μπορεί να νομοθετηθεί... Γιατί η Αγάπη δεν είναι ουσία, ούτε αγαθό προς πώληση ή ενοικίαση, ούτε καν μια εμπορεύσιμη πηγή δύναμης... Αυτή είναι η ίδια η Δύναμη που συντηρεί και τρέφει αυτό τον κόσμο.
Η Αγάπη δεν έχει όρια, ούτε επικράτειες, ούτε μετρήσιμη μάζα ή ενεργειακή εκβολή. Μπορεί κάποιος να αγοράσει συντροφικότητα και προσοχή, ίσως ακόμα και συμπάθεια, όμως η ίδια η Αγάπη δεν μπορεί να αγοραστεί. Ένας οργασμός μπορεί να αγοραστεί, ο Έρωτας και η Αγάπη όμως όχι. Έρχεται ΜΟΝΟ από τη Χάρη της Πηγής, με τη δική Της θέληση και στο δικό Της χρόνο, και δεν υπόκεινται σε κανέναν ανθρώπινο σχεδιασμό.
Η Αγάπη δεν μπορεί να απονεμηθεί σαν ανταμοιβή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τιμωρία. Μόνο κάτι άλλο που υποδύεται ότι είναι η Αγάπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δέλεαρ, σαν αγκίστρι με δόλωμα, σαν μια προσομοίωση Αγάπης, η αληθινή όμως ουσία Της δεν μπορεί ποτέ να παραδοθεί αν δεν πηγάζει ελεύθερα μέσα από την Καρδιά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η Αγάπη επιτρέπει τις καταστρεπτικές συμπεριφορές να περνούν ανεξέλεγκτες Η Αγάπη μιλάει για δικαιοσύνη και διαμαρτύρεται όταν γίνεται ζημιά ή κατάχρησή της. Η Αγάπη τονίζει τις συνέπειες του να πληγώνουμε τους εαυτούς μας ή τους άλλους. Η Αγάπη αφήνει χώρο, επιτρέπει στο θυμό, στη λύπη, ή στον πόνο να εκφραστούν για να απελευθερωθούν. Όμως η αληθινή Αγάπη δεν τρομοκρατεί και δεν εκβιάζει ότι θα αποσυρθεί, αν δεν πάρει αυτό που θέλει.... Η Αγάπη ενδιαφέρεται για σένα επειδή γνωρίζει ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Η Αγάπη είναι εγγενώς συμπονετική και ενσυναίσθητη. Η Αγάπη γνωρίζει ότι «ο άλλος» είναι επίσης ο Εαυτός μας. Αυτή είναι η πραγματική φύση της Αγάπης και η Αγάπη από φύση της δεν μπορεί να χειραγωγηθεί ή να παρεμποδιστεί.
Η Αγάπη που περιέχει Συμπόνια και Ενσυναίσθηση τιμά την κυριαρχία της κάθε Ψυχής.
Γιατί, Αυτή η Αγάπη είναι ο Νόμος... Αυτή η Αγάπη είναι ο αληθινός Δρόμος της Καρδιάς!

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι’ αυτό το θέμα τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
Σαν συνέχεια σπουδών κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και της Φυσικοπαθητικής Επιστήμης (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος – ψυχής - πνεύματος, χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν ερευνητής φιλόσοφος – φυσίατρος, είναι πεπεισμένος, πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου, πριν γίνει ειδικός και πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα εσωτερικής θεραπευτικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους. Έγραψε συνολικά μέχρι σήμερα 25 βιβλία εσωτερικής γνώσης, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Ενασχολήσεις:
- Φυσικοπαθητική – Βοτανοθεραπεία - Ολιστική Θεραπευτική
- Ιατρική Αστρολογία - Αστροβιοχημική Ιατρική
- Συμβουλευτική σχέσεων και πορείας ζωής μέσω ειδικού ταρώ
- Βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας & Υπερβατικής Ψυχολογίας, σε σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες - θρησκείες, με κύριες την Ελληνική, την Ινδουιστική, την Εσωτερική Χριστιανική και την Κέλτικη παράδοση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14 • 1η έκδ. • Συγγρ: Ροδόπουλος Μιχάλης