ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

 
Βασική τιμή: 29,68 €
Τιμή psarasbooks: 29,68 €
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 1-20-456-0047
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…
Θέλουμε να γνωρίσουμε ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε, αλλά και που πάμε…
Θέλουμε να ξέρουμε ποιος έχει ταξιδέψει μαζί μας στο μακρινό μας παρελθόν και ποιος θα ταξιδέψει μαζί μας στο μέλλον. Αυτό υποβάλλεται στην οθόνη του νου μας σύμφωνα με την αντίληψη που έχουμε για το ‘Χρόνο’, όπως μετριέται μόνο πάνω στην Τρίτη Διάστασή μας, εδώ στη Γη. Ο χρόνος στις ανώτερες διαστάσεις, δεν υπάρχει όπως εμείς τον καταλαβαίνουμε.
Καθώς διαβάζετε αυτές τι λέξεις θα αναρωτιέστε, πόσα από αυτά που μάθατε από τις θρησκείες ή τις φιλοσοφίες που μελετήσατε είναι αληθινές πληροφορίες και ποιες όχι… Αυτό όμως που αισθανθήκατε σαν αληθινό μέχρι τώρα, είναι ‘αληθινό’ για σας, όπως και το δικό μου αληθινό, είναι για μένα. Η έρευνά σας δεν πρέπει να σταματήσει, η Αλήθεια σας απαιτεί να συνεχιστεί…
Υπάρχει πάντοτε ένα κενό διάστημα μέσα μας που προσπαθούμε να γεμίσουμε, όμως αυτό το διάστημα θα παραμένει μέχρι το τέλος αυτής της γήινης εμπειρίας μας άδειο και ατελές. Το να ρωτάμε τους ιερείς μας, και τους σοφούς ανθρώπους γύρω μας, και να διαλογιζόμαστε την Αλήθεια τους, λίγα μπορεί να προσφέρει πάνω στη φύση της Ψυχής μας και τη δική μας Αλήθεια.
Η βασική ερώτηση που επικρατεί και πλανάται μέσα στην καρδιά και στο νου μας είναι πάντα, “τι συμβαίνει στην Ψυχή μας όταν πεθαίνουμε?” Οι απαντήσεις όμως που θα πάρουμε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τη δίψα μας. Τελικά θα αντιληφθούμε ότι όπως αυτοί οι καλοπροαίρετοι άγιοι και σοφοί, πίστεψαν ότι η πνευματική τους κατανόηση ήταν πλήρης και άρχισαν να την μεταδίδουν σε άλλους, έτσι και εμείς θα θελήσουμε να αναπτύξουμε τη γνώση μας σε άλλους, μήπως μ’ αυτό τον τρόπο αισθανθούμε ότι πήγαμε ένα βήμα παραπέρα, από εκείνους που μας δίδαξαν τη δική τους οπτική της αλήθειας. Ύστερα αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι πιθανότατα η δική μας γνώση, γεννημένη από την έντονη δίψα μας για την Αλήθεια και τη φύση της Ψυχής, είναι πιο πλήρης από τη δική τους κατανόηση…
Οι ερωτήσεις που κάναμε στον εαυτό μας και δώσαμε τις λογικοφανείς απαντήσεις τους, μας ταξίδεψαν ήδη ασυνείδητα μέσα σε πολλές μας ζωές. Είχαμε πάντοτε την αίσθηση του ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από τους γονείς μας, τους φίλους και τους συντρόφους ή συναδέλφους μας. Όσο κοιτάζουμε τον πλανήτη της μαθητείας μας, ενώ το “Μάτι της Ψυχής μας” παραμένει κλειστό στον κόσμο, τόσο η λύπη και η απογοήτευσή μας παραμένουν σταθερές. Όταν όμως η εσωτερική μας ‘όραση’ ανοίξει, αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους στη ζωή μας σαν παλιούς ‘γνώριμους’ και ‘φίλους’ ή μέλη της οικογένειάς μας από ένα ‘άγνωστο παρελθόν’. Και τους ξανασυναντάμε εδώ και τώρα, μέσα σ’ αυτή τη ζωή!
Κάποιες από αυτές τις Ψυχές έχουν συνταξιδέψει μαζί μας μέσα στους αιώνες. Ω, πόσο θα θέλαμε να αγκαλιάσουμε κάποιους που ‘θυμόμαστε’ και να τους πούμε… “Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω ξανά στη ζωή μου, και ζούμε την ίδια στιγμή… μπορούμε να βοηθήσουμε και να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο μέσα από τις δυσκολίες αυτής της ζωής μας, στο τώρα!” Όμως διστάζουμε να τους πούμε αυτή την αλήθεια μας, καθώς γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην είναι και η δική τους Αλήθεια. Και η μοναξιά μας συνεχίζει να αυξάνεται…
Η αναζήτηση, μας οδηγεί στις μεγάλες βιβλιοθήκες του κόσμου. Βλέπουμε ότι κάθε συγγραφέας έχει μια δική του γνώμη. Συνεχίζουμε να αναζητάμε, όμως αντιλαμβανόμαστε ότι και εμείς έχουμε τις δικές μας γνώμες για τη φύση της Ψυχής και το ταξίδι της μέσα στο Χρόνο. Καθώς η πληρότητα των εμπειριών αυτής της ζωής μας έρχεται πιο κοντά προς το μέρος μας, η πραγμάτωση της Αλήθειας μας, που αφορά τις ενσαρκώσεις της Ψυχής μας, από ζωή σε ζωή, γίνεται δυνατότερη... Όσο πιο βαθιά βυθιζόμαστε μέσα στα μυστήρια της ζωής που εξερευνούμε, τόσο αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη από αυτές του κόσμου!
Αυτή είναι η Βιβλιοθήκη των Ακασικών Αρχείων μας, εκεί όπου φυλάσσονται οι Καταγραφές όλων των προηγούμενων ζωών μας, όπως και πληροφορίες που αφορούν τον πλανήτη μας…. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι της Ψυχής μας, όπως το είδα μέσα από την προσωπική μου Αλήθεια …

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι’ αυτό το θέμα τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
Σαν συνέχεια σπουδών κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και της Φυσικοπαθητικής Επιστήμης (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος – ψυχής - πνεύματος, χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν ερευνητής φιλόσοφος – φυσίατρος, είναι πεπεισμένος, πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου, πριν γίνει ειδικός και πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα εσωτερικής θεραπευτικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους. Έγραψε συνολικά μέχρι σήμερα 25 βιβλία εσωτερικής γνώσης, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Ενασχολήσεις:
- Φυσικοπαθητική – Βοτανοθεραπεία - Ολιστική Θεραπευτική
- Ιατρική Αστρολογία - Αστροβιοχημική Ιατρική
- Συμβουλευτική σχέσεων και πορείας ζωής μέσω ειδικού ταρώ
- Βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας & Υπερβατικής Ψυχολογίας, σε σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες - θρησκείες, με κύριες την Ελληνική, την Ινδουιστική, την Εσωτερική Χριστιανική και την Κέλτικη παράδοση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14 • 1η έκδ. • Συγγρ: Ροδόπουλος Μιχάλης