ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΕΓΧΡΩΜΟ

 
Βασική τιμή: 25,44 €
Τιμή psarasbooks: 25,44 €
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 1-20-465-0001
Δεν ήμουν ποτέ καλός στην παράδοση...
Κάθε κύτταρο στο σώμα μου εξεγείρονταν με την ιδέα του να αφήσει τη σκέψη που το καθοδηγεί και να παραδοθεί κρατώντας μια λευκή σημαία… Αυτό θα ήταν η απόλυτη ήττα.... Μου πήρε πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι η παράδοση δεν είναι ήττα!!! Μερικές φορές, η παράδοση είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσεις. Μερικές φορές πρέπει να αφεθείς για να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι. Μερικές φορές η παραίτηση είναι ο μόνος τρόπος για να αφήσεις να υπάρχει μέσα σου αυτό που πραγματικά θέλεις να ρέει μέσα σου.
Μερικές φορές, ο αυτοέλεγχος βάζει εμπόδια σ’ ένα μονοπάτι που θα καθαριζόταν μόνο του, αν βγαίναμε από τη μέση του. Μερικές φορές δεν γνωρίζουμε καν τον καλύτερο δρόμο και οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας δημιουργούν τεράστια τείχη στην πορεία μας... Μερικές φορές λέμε ‘στο διάολο’ σε κάτι και το αφήνουμε να πάει... και αυτό δεν είναι απώλεια, είναι επιλογή. Η δική ΜΑΣ επιλογή... Λέμε ναι σε μας, ναι στην αξία μας, στο χρόνο μας και στην ψυχική μας υγεία.
Το να αφεθούμε εντελώς είναι κάποιες φορές το ισχυρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια πανίσχυρη πράξη και αυτή απαιτεί το γκρέμισμα σε κομμάτια του εγώ μας, έστω και αν κατά τη στιγμή εκείνη αισθανόμαστε ότι καταρρέουμε χειρότερα από ποτέ.
Τα πάντα πρέπει να διαλυθούν για να προκύψει η αναγέννηση... Μερικές φορές οδηγούμαστε στον δρόμο της παράδοσης μέσα από την Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής μας. Η στιγμή του χάους και της σκιάς είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος τοκετού για την παράδοση που πρόκειται να γίνει. Γνωρίζουμε ενστικτωδώς τι πρέπει να εγκαταλείψουμε, τι δεν μας χρησιμεύει πια. Στο τέλος του σκότους θα φτάσουμε σε ένα μέρος όπου η πίεση θα αυξηθεί πάρα πολύ. Εκεί είναι που αρχίζουν να ανοίγουν οι ραφές μας...
Θέλουμε τόσο πολύ το νέο, τη φώτιση, την ελευθερία να έρθει, που μετά βίας βλέπουμε κάτι να έρχεται μέσα από τις ρωγμές που σχηματίζονται. Αλλά εκεί που όλα καταρρέουν μια αχτίδα φωτός φαίνεται να περνάει μέσα από το άνοιγμα και να μας λέει ότι ο μόνος τρόπος για να μας λούσει είναι να διαλύσουμε τα περάσματα τελείως. Η Φώτιση που επιδιώκουμε έρχεται όταν έχουμε αφεθεί και παραδοθεί εντελώς...

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι’ αυτό το θέμα τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
Σαν συνέχεια σπουδών κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και της Φυσικοπαθητικής Επιστήμης (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος – ψυχής - πνεύματος, χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν ερευνητής φιλόσοφος – φυσίατρος, είναι πεπεισμένος, πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου, πριν γίνει ειδικός και πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα εσωτερικής θεραπευτικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους. Έγραψε συνολικά μέχρι σήμερα 25 βιβλία εσωτερικής γνώσης, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Ενασχολήσεις:
- Φυσικοπαθητική – Βοτανοθεραπεία - Ολιστική Θεραπευτική
- Ιατρική Αστρολογία - Αστροβιοχημική Ιατρική
- Συμβουλευτική σχέσεων και πορείας ζωής μέσω ειδικού ταρώ
- Βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας & Υπερβατικής Ψυχολογίας, σε σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες - θρησκείες, με κύριες την Ελληνική, την Ινδουιστική, την Εσωτερική Χριστιανική και την Κέλτικη παράδοση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14 • 1η έκδ. • Συγγρ: Ροδόπουλος Μιχάλης