Ο ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΕΣΥ

ΕΓΧΡΩΜΟ

 
Βασική τιμή: 23,32 €
Τιμή psarasbooks: 23,32 €
Έκπτωση:
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 1-20-456-0052
Ο Πληγωμένος Θεραπευτής, Εσύ

Πληγωμένοι θεραπευτές είναι εκείνοι που επιβίωσαν από τα Μαρτύρια και τις Σκοτεινές Νύχτες της Ψυχής τους, έχοντας αποκτήσει δυνάμεις που μπορούν να αποκαταστήσουν ζημιές και να επιδράσουν επανορθωτικά στο ανθρώπινο πνεύμα.
Το σύνδρομο του «ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ», τις περισσότερες φορές, δεν συμβαίνει στη συνεύρεσή μας με κάποιον σύμβουλο, γιατρό, σαμάνο, ψυχολόγο ή ψυχίατρο ή θεραπευτή, αλλά με τους ανθρώπους που όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές μας. Η αλληλεπίδραση με το σύνδρομο του ¨Πληγωμένου Θεραπευτή» στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Η μόνη ερώτηση που χωράει είναι… σε ποιο βαθμό?
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το άτομο μπορεί να μη γνωρίζει καν ότι βρίσκεται μέσα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν πρόκειται απλά για μια προσωπική έλξη από τα προβλήματα ενός άλλου ατόμου μέσα στο νου του. Πρόκειται για μια έντονη απορρόφηση μέσα στο ενεργειακό του πεδίο, που η έκτασή του ξεπερνά τα όρια της σκέψης και των συναισθημάτων του. Αυτό και μόνο μπορεί να τον κάνει, είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι, να πέσει μέσα σε τρομερές ψευδαισθήσεις, πόνους και διανοητικές διαταραχές.
Ο διάσημος ψυχίατρος - ψυχαναλυτής Carl Jung αναφέρει ότι η θεραπευτική αυτή διαδικασία εμφανίζει όμως πολλούς κινδύνους.
Στο βιβλίο αυτό, θα ήθελα να επεκτείνω περισσότερο τις ερμηνείες του Jung, όσον αφορά τις ψυχολογικές και βιολογικές εμπειρίες που εμπλέκονται σ’ αυτή την επώδυνη διαδικασία, όπως επίσης και να δώσω κάποιες εξηγήσεις στις αόρατες εκείνες ενέργειες που λαμβάνουν χώρα κατά την κρίσιμη εκείνη περίοδο.

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από αυτήν το 1986. Από το 1984 είχε ήδη αποκτήσει το πτυχίο του ερευνητή-αστρολόγου από τη Mayo School of Astrology της Αγγλίας και είχε γίνει μέλος της Βρετανικής Αστρολογικής Εταιρίας. Κατακτώντας αυτή την αρχαία γνώση στη συνέχεια επανέφερε και αναζωπύρωσε στην Ελλάδα το σχεδόν ξεχασμένο (Αστρο)Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής που ανακαλύφθηκε το 1872 από τον ομοιοπαθητικό γιατρό Dr. Schuessler και τον γιατρό ερευνητή αστρολόγο Dr Carey και έγραψε γι’ αυτό το θέμα τα 2 πρώτα βιβλία του «Αστροβιοχημική Ιατρική Ι» η Επιστήμη του Μέλλοντος και ΙΙ- Εξερευνώντας τα μυστικά της Χημείας της Ζωής.
Σαν συνέχεια σπουδών κατέκτησε 2 διπλώματα πάνω στο αντικείμενο της Ολιστικής Ιατρικής και της Φυσικοπαθητικής Επιστήμης (Doctor of Philosophy in Spiritual Holistic Health, Doctor of Philosophy in Naturopathy) προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο γίνεται πιο ολιστικά και με φυσικά μέσα τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος – ψυχής - πνεύματος, χωρίς βλαβερές παρενέργειες ή πρόκληση εθισμών.
Σήμερα, σαν ερευνητής φιλόσοφος – φυσίατρος, είναι πεπεισμένος, πως συγκεκριμένα εσωτερικά φαινόμενα πρέπει να λάβουν χώρα οριστικά στη διάνοια κάποιου, πριν γίνει ειδικός και πεπειραμένος γνώστης σ’ αυτά τα συστήματα εσωτερικής θεραπευτικής και ικανός να πείσει άλλους για την αξία τους. Έγραψε συνολικά μέχρι σήμερα 25 βιβλία εσωτερικής γνώσης, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Ενασχολήσεις:
- Φυσικοπαθητική – Βοτανοθεραπεία - Ολιστική Θεραπευτική
- Ιατρική Αστρολογία - Αστροβιοχημική Ιατρική
- Συμβουλευτική σχέσεων και πορείας ζωής μέσω ειδικού ταρώ
- Βιωματικά σεμινάρια Αυτογνωσίας & Υπερβατικής Ψυχολογίας, σε σχέση με αρχαίες φιλοσοφίες - θρησκείες, με κύριες την Ελληνική, την Ινδουιστική, την Εσωτερική Χριστιανική και την Κέλτικη παράδοση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14 • 1η έκδ. • Συγγρ: Ροδόπουλος Μιχάλης