Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί!

 
Βασική τιμή: 16,00 €
Τιμή psarasbooks: 14,40 €
Έκπτωση: -1,60 €
Συγγραφέας: Πάτερ Ρομάνο Ζάγκο
Σελίδες: 178
ISBN: —
Το γνωστό, πολυδιαβασμένο βιβλίο του πάτερ Ρομάνο Ζάγκο «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί!», κυκλοφορεί από την ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΛΛΑΣ. Σ’ αυτό ο ιερέας παραθέτει τη συνταγή του κατά του καρκίνου, με βάση τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Arborescens. Εκτός από τις μαρτυρίες ασθενών που θεραπεύτηκαν, το βιβλίο περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έγινε από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Gerardo της Ιταλίας σχετικά με τις αντικαρκινικές ιδιότητες της Aloe Arborescens. Από τη μελέτη προκύπτει ότι η Aloe Arborescens περιέχει μια υδροξυανθρακινόνη (Aloe-emodin) που υπάρχει στα φύλλα της και εκδηλώνει μια ειδική αντινευρο-εξωδερμική, ογκολογική δραστηριότητα, χωρίς τοξικά αποτελέσματα.
Κλινικές μελέτες
Υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές μελέτες σχετικά με τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης Arborescens, η οποία υπερέχει 200-300 φορές σε ποσότητα συστατικών από την κοινή Αλόη Βέρα. Υπάρχουν 400 διαφορετικά είδη αλόης στον κόσμο και δεν θα πρέπει να συγχέουμε την μία με την άλλη!
Τίτλος: “Βιοθεραπεία με την μελατονίνη, την ορμόνη της επίφυσης συν αλόη και βάμμα μύρρου για ασθένεια με αθεράπευτο μεταστατικό καρκίνο σαν συστατική θεραπεία του καρκινώματος”.
Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Cancer Therapy, τόμος 7, σελ.397-401, 2009 και έχει αναρτηθεί στο Internet.
Τίτλος: “Μια μελέτη χημειοθεραπείας κατά της βιοχημειοθεραπείας με χημειοθεραπεία συν Αλόη Aρμπορέσενς σε ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο”.
Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό in vivo, τεύχος 23, σελ.171-176 (2009) και έχει αναρτηθεί στο internet
Κλινικές μελέτες: S. Gerando Hospital Monza, Italy. Dr. Paolo Lissoni, Ογκολογικό τμήμα Νοσοκομείο Αγ. Γεράρδου, Μιλάνο, Ιταλία.
Συγγρ.: Πάτερ Ρομάνο Ζάγκο