ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

 
Βασική τιμή: 14,44 €
Τιμή psarasbooks: 13,00 €
Έκπτωση: -1,44 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: ΚΥΜΙΩΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
Σελίδες: 184
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 978618000530
Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ είναι πολύτιμος καθημερινός αγωγός αισιοδοξίας , ενέργειας και ενθάρρυνσης, καθώς επίσης και μια γνήσια μύηση στα μονοπάτια της αυτογνωσίας. Είναι πολυδιάστατο. Ο τόνος της γραφής του συγγραφέα παρουσιάζεται σαν εξιστόρηση της καθημερινότητας, η οποία επικεντρώνει στην ουσία και το απόσταγμα πράξεων και σκέψεων. Χιούμορ και γλαφυρή, αβίαστη πένα, διακρίνει τις περιγραφές του. Είναι κι ο προσωπικός του τρόπος έκφρασης, που τον χαρακτηρίζει άλλωστε.
Προτείνει την απώλεια του «Εγώ», την πίστη, την επιμονή στο στόχο και την κατασκευή του ιδανικού μέσα απ’ αυτά και συγχρόνως αφήνεται στη ροή σαν μικρό παιδί, με ουσιαστικά χαρακτηριστικά την αγάπη και τη δύναμη της ενέργειας του γέλιου. Μετασχηματίζει τον πόνο φιλτράροντάς τον μέσα από την καρδιά και τον μετατρέπει σε αγάπη και μακαριότητα.
Ο άνθρωπος της θετικής σκέψης, των πρωτοπόρων ιδεών, της τέχνης, της showbiz, του αλτρουισμού και της εκπληκτικής κατάστασης ας γίνει φάρος για όλους μας! Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής μεγάλωσε στην Κρήτη.
Η γιαγιά του Ειρήνη, έπαιξε το ρόλο της μητέρας και του πατέρα και του μετέδωσε το αίσθημα της αγάπης, της θέλησης, της πίστης , της ελπίδας και της αισιοδοξίας, από τα γεννοφάσκια του.
Τα βράδια του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου», αντί παραμυθιού.
Έτσι του μετέδωσε βαθιά μέσα του το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή.
Αργότερα βρέθηκε στο μαγικό χώρο των υφασμάτων για 18 χρόνια.
Παράλληλα μ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι, λάμβανε χώρα στη ζωή του, ένα γεγονός με προορισμό τη δική του οικογένεια. Ένας γάμος με τη Μαρία, μητέρα των τριών του παιδιών , του Μανώλη, του Χρήστου και της Ειρήνης. Αυτό το ταξίδι έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αλλά όλα άλλαξαν όταν διαχωρίστηκε για τους δύο γονείς.
Ο Ερωτόκριτος ξεκινά νιώθοντας απελευθερωμένος, ένα νέο ταξίδι εσωτερισμού, νιώθοντας συγχρόνως την ανάγκη της αυτογνωσίας.
Σ’ εκείνη την περίοδο έρχεται μια νέα μεγάλη δοκιμασία, «δώρο ζωής» όπως την αποκαλεί ο ίδιος. Ο Μανωλάκης ο μεγάλος του γιός, σε ηλικία εννιάμιση χρονών, προσβάλλεται από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Επί ενάμιση χρόνο δίνεται ένας αγώνας ζωής με πίστη και αισιοδοξία από όλους. Όλα σταμάτησαν 8 Δεκεμβρίου του 2009, τέσσερεις μήνες πριν δει αυτό που είχε ονειρευτεί με τον μπαμπά του, το δικό τους κατάστημα υφασμάτων δηλαδή, να πραγματώνεται.
Ο Ερωτόκριτος παίρνει τη δύναμη του γιού του και την μεταφέρει σε όλες του τις δράσεις.
Με ένα μαγικό τρόπο, ένα χάρισμα από άνωθεν, λαμβάνει την αποστολή ζωής να μεταδώσει σε όλο τον κόσμο ότι δεν υπάρχει «θάνατος».
Κάνει το «εμπόδιο» « σκαλοπάτι» και αρχίζει τις δράσεις, τις υλοποιήσεις, τα επιτεύγματα και τις συνεχείς τοποθετήσεις που θα τον φέρουν σύντομα στην πλήρη επίγνωση της αποστολής της ψυχής του, στην παρακαταθήκη του Μανώλη:
Δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος υφασμάτων στην Ελλάδα και ουσιαστικά μια κιβωτό χαράς και θετικής ενέργειας.
Δημιουργία χειροποίητων κοστουμιών. Το μεγαλύτερο μέρος των καλλιτεχνών έχουν ντυθεί πρίγκιπες με τα μοναδικά κοστούμια Prince Erotokritos.
Κοινές δράσεις αγάπης με «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Δημιουργία του Οργανισμού που στηρίζει παιδιά με αυτοάνοσα «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Δημιουργία χώρου στο κέντρο της πόλης όπου παραθέτει ο ίδιος πια σεμινάρια και διαλογισμούς, που αφορούν δραστικές υλοποιήσεις στόχων και σεμινάρια διαχείρισης ανθρώπινης απώλειας, με συμβολικό αντίτιμο εξ’ ολοκλήρου υπέρ των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Έτσι ξεκίνησε κι αυτό το ταξίδι της συγγραφής, της κάθε του μέρας.
Ένα ταξίδι που θέλει να μοιραστεί μαζί μας.
Έτσι κι αλλιώς όλα τα βιώματά του τα μοιράζεται μαζί μας κι όπως υποστηρίζει και επιλέγει να μας συμπαρασύρει στο: « Ότι συμβαίνει είναι το ιδανικό» επειδή «Κάθε στιγμή, ζούμε ένα εκπληκτικό ΤΩΡΑ!».
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21χ15• εκ. • Βάρος: • Συγγρ.:Κυμιώνης Ερωτόκριτος • Είδος: Βιβλίο