Yoga - be the beautiful You

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 σας περιμένουμε στην ΑΙΓΛΗ του Ζαππείου (αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ),
από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ,
στο 1o Φεστιβάλ Σατυανάντα Γιόγκα.

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ® διοργανώνει Φεστιβάλ Γιόγκα, με το οποίο κορυφώνεται ο εορτασμός των 40 χρόνων (1977-2017) δράσης και προσφοράς 
της SATYANANDA YOGA® και της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι στη διάδοση του μηνύματος της γιόγκα στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.

Ένα μοναδικό και ξεχωριστό Φεστιβάλ Γιόγκα, εμπνευσμένο από τη γνώση και την εμπειρία της ζωντανής παράδοσης της Σατυανάντα Γιόγκα, που συνδυάζει την κλασσική γνώση με τη βιωματική κατανόηση και την προσαρμογή της επιστήμης τής γιόγκα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. 

Στόχοι του Φεστιβάλ είναι η γνωριμία με τους κλάδους της γιόγκα, η μετάδοση της ορθής γνώσης γύρω από την επιστήμη της γιόγκα, η πρακτική εφαρμογή της γιόγκα στην καθημερινή μας ζωή και πώς μπορεί να επιδράσει στον τρόπο που σκεφτόμαστε, δρούμε και συμπεριφερόμαστε. Επίσης, πώς οι τεχνικές της γιόγκα διευρύνουν την επίγνωση, επιφέρουν εσωτερική ευτυχία και αρμονία στη ζωή.

Βρείτε τα εργαστήρια και τις ομιλίες που σας ταιριάζουν.
Ελάτε σε επαφή με όλους τους κλάδους της γιόγκα.
*για τη συμμετοχή στα εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε φέρτε το στρωματάκι σας και ντυθείτε ελαφρά και άνετα.

Μια εορταστική ημέρα :
* με 20 εξειδικευμένα εργαστήρια γιόγκα 
- πλαισιωμένα από 50 εισηγητές γιόγκα του συστήματος Σατυανάντα
- σχετικά με διάφορους κλάδους της γιόγκα 
* με ομιλίες και διαλέξεις
* με κίρταν όλη την ημέρα 
* και με κορυφαίο γεγονός το εργαστήριο και την ομιλία της Master of Yoga, Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι.


Το Φεστιβάλ γίνεται με την υποστήριξη του πανέμορφου πολυχώρου της ΑΙΓΛΗΣ του Ζαππείου, σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας.
* η πρόσβαση γίνεται με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και υπάρχει διαθέσιμο ελεύθερο parking (είσοδο από την Βασιλίσσης Όλγας). 

Επιπλέον, στον χώρο του Φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων ειδών (υπηρεσίες γιόγκα, είδη γιογκικής κουλτούρας, είδη ένδυσης και κοσμήματος, είδη υγιεινής διατροφής κα.) και να γευτείτε την γιογκική κουζίνα.

Ολοήμερο εισιτήριο : € 7

Περισσότερες πληροφορίες και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αναλυτικά στο διαδίκτυο από την 1.11.17.

Πληροφορίες:
Website:www.satyanandayoga.gr
Email: yoga.science.of.life@satyanandayoga.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Satyanandashram Hellas Centre of Yoga 
Τηλέφωνα: 6956-481231, 697-2096275, 210 6644189 (Δευτ – Παρ 09.00 – 17.00)


Το λογότυπο SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στο IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ® είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό του έργο, που αναπτύσσεται μέσω του Σατυανάντα Μαθ. Σκοπός του έργου αυτού είναι η ενίσχυση των συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από βοήθεια