Η μέθοδος Gabriel

Η επαναστατική χωρίς-δίαιτα μέθοδος να μεταμορφώσουμε εντελώς το σώμα μας!

 
Βασική τιμή: 26,62 €
Τιμή psarasbooks: 21,30 €
Έκπτωση: -5,32 €
Συγγραφέας: Gabriel, Jon
Σελίδες: 200
Έτος Έκδ.: 2012
ISBN: 9789606794131
Ο Τζων Γκάμπριελ, όχι μόνο έχασε πάνω από 100 κιλά χωρίς να κάνει δίαιτα ή κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά αξιοθαύμαστα, το σώμα του δεν παρουσιάζει σχεδόν κανένα σημάδι προΰπαρξης παχυσαρκίας. Η καινοτόμος προσέγγισή του υπογραμμίζει περισσότερο την κατανόηση της επιρροής της νοοτροπίας μας στην εσωτερική λογική του σώματος, αντί να ενδώσει στη συμβατική, και συχνά ανθυγιεινή, στάση απέναντι στην απώλεια βάρους.
Λόγω της καταπληκτικής μεταμόρφωσής του, ο Τζων Γκάμπριελ, αποτελεί έμπνευση για τους αναγνώστες, δείχνοντας ότι αυτό το είδος επιτυχημένης μεταμόρφωσης του σώματος είναι εφικτό, όχι μόνο για εκείνον που το πέτυχε, αλλά για κάθε άνθρωπο που το αποφασίζει συνειδητά. Αυτή η εντελώς μοναδική μέθοδος υποστηρίζεται με κορυφαία έρευνα για την παχυσαρκία και πάνω από τέσσερα χρόνια πλήρους ερευνητικής απασχόλησης σχετικά με τους ρόλους της βιοχημείας, της νευροβιολογίας και της ανθρώπινης συνείδησης στην απώλεια βάρους. Το αποτέλεσμα είναι απλό, μία μέθοδος ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ που δημιουργεί γενικά αποδεκτή ”σοφία” και επιτυγχάνει εκπληκτικά και μόνιμα αποτελέσματα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
”Κατά τη γνώμη μου, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης του βάρους στη Μέθοδο Gabriel, τα πάντα έχουν νόημα, φυσιολογικά, ψυχολογικά και πνευματικά”. (Έρικ Γκόλντμαν, εκδότης και ιδρυτής του περιοδικού Holistic Primary Care)
”Επαναστατική και καλά προσαρμοσμένη στη μεταβολική φυσιολογία, η εργασία αυτή είναι ευλογία για κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα βάρους”. (Νάνσυ Σούντακ, MD, πρόεδρος της διάσκεψης της Αμερικανικής Ένωσης Ολιστικής Ιατρικής)
”Ο Τζων είναι ένα θαύμα, μία ευλογία που περιμένει να τη μοιραστεί με τον κόσμο”. (Καλία Άλι, κόρη του Μοχάμεντ Άλι, πρέσβειρα στις ΗΠΑ των Steve Irwin’s Wildlife Warriors)
Συγγρ.: Gabriel, Jon