Η γοητεία της χειρουργικής στην αύρα

Αιτίες και εμπειρικά αποτελέσματα σχετικά με τη θεραπεία στο κβαντικό πεδίο

 
Βασική τιμή: 21,20 €
Τιμή psarasbooks: 16,96 €
Έκπτωση: -4,24 €
Συγγραφέας: Schlinger, Angelika
Έτος Έκδ.: 2008
ISBN: 9786188226104
Η Χειρουργική στην Αύρα είναι μια νέα, συναρπαστική μορφή της κβαντικής ιατρικής. Καθότι σύμφωνα με την κβαντική φυσική, όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, η Χειρουργική στην Αύρα μπορεί να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο. Η Angelika Schlinger εξηγεί με ένα χιουμοριστικό και κατανοητό τρόπο, τις αρχές λειτουργίας της Χειρουργικής στην Αύρα και αναφέρεται σε ανθρώπους με μία ποικιλία από σωματικά θέματα και ψυχικές ανησυχίες που βρήκαν τη λύση τους.
Με την Χειρουργική στην Αύρα, είναι δυνατόν χωρίς πόνο και φόβο, να σταθούμε γεμάτοι ενέργεια και χαρά απέναντι στη ζωή. Πρόκειται για Μαγεία; Όχι! Η Χειρουργική στην Αύρα συμφωνεί με τους κανόνες της κβαντικής φυσικής. Πολύ απλά, πολύ συναρπαστικά και πολύ διασκεδαστικά. Το βιβλίο είναι μια πρόσκληση για να συμμετάσχουμε στην εκπληκτική περιπέτεια Χειρουργική στην Αύρα!
Κατά την εφαρμογή της Χειρουργικής στην Αύρα, η έρευνα για την αιτία κατέχει πάντα την πρώτη θέση. Είναι ακριβώς η ίδια προσέγγιση, που εφαρμόζει η κλασσική ομοιοπαθητική. Το σύμπτωμα είναι η διαδρομή προς την αιτία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Συγγρ.: Schlinger, Angelika