Μονοπάτι Ελευθερίας

Ψυχικά αρχεία (το νοητικό μας δίκτυο, ελευθέρωση ψυχικών αρχείων από φραγμούς)

 
Βασική τιμή: 21,30 €
Τιμή psarasbooks: 17,04 €
Έκπτωση: -4,26 €
Συγγραφέας: Detzler, E. Robert
Έτος Έκδ.: 2008
ISBN: 9789608948761
Η ΘΕΠΑ -Θεραπεία Πνευματικής Απόκρισης- λειτουργεί απ’ ευθείας με τα ψυχικά μας Αρχεία, για να αναγνωρίσουμε, να απαλλαγούμε, και να αντικαταστήσουμε ανεπιθύμητους προγραμματισμούς που έγιναν σε αυτή και στις προηγούμενες ζωές μας. Στο μοναδικό αυτό βιβλίο ο Robert E. Detzler παρουσιάζει την διαδικασία για:
- Τη χρήση ενός εκκρεμούς και ειδικών διαγραμμάτων που λειτουργούν με τον Ανώτερο Εαυτό
- Την πρόσβαση στα ατομικά υποσυνείδητα προγράμματά μας και τις επιζήμιες ενέργειές τους
- Την αντικατάστασή τους με θετικούς προγραμματισμούς για την ελευθέρωση των ψυχικών αρχείων μας.
Στο Μονοπάτι Ελευθερίας αναφέρεται ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην πνευματική, συναισθηματική και σωματική μας θεραπεία. Μπορούμε επίσης να μάθουμε πώς θα βοηθήσουμε την οικογένειά μας, τους φίλους και γνωστούς μας, για να πετύχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.
Ο έμπειρος δάσκαλος και σύμβουλος Robert E. Detzler διδάσκει τη μέθοδό του στην Αμερική και σε όλες τις άλλες μεγάλες χώρες του κόσμου. Είναι συχνά εισηγητής σε σεμινάρια όπου εκπαιδεύει τους μαθητές του στη χρήση της ΘΕΠΑ - Θεραπείες Πνευματικής Απόκρισης για την αντικατάσταση ψυχικών ενεργειών που εμποδίζουν ή περιορίζουν την ανάπτυξη του ατόμου.
Το πνευματικό και εκπαιδευτικό δίκτυο της ΘΕΠΑ -Θεραπείας Πνευματικής Απόκρισης- εκτείνεται πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και σε άλλες σημαντικές χώρες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Συγγρ.: Detzler, E. Robert