Γραμματική … σαν παιχνίδι: Γ΄τάξη

 
Βασική τιμή: 18,00 €
Τιμή psarasbooks: 16,20 €
Έκπτωση: -1,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Κουτρούλη, Μαριαλένα
Σελίδες: 214
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: —
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο του οποίου κέντρο είναι ο μαθητής, αλλά και ο γονιός. Είναι βασισμένο στα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών, εστιάζοντας στην ύλη της Γ΄τάξης του δημοτικού κι όχι στα βιβλία, που αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Οδηγεί τους μαθητές, παρακινώντας τους μέσα από ασκήσεις να ανατρέξουν στον καθένα. Έτσι μαθαίνουν τον τρόπο να μαθαίνουν.
Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει:
- Τους γραμματικούς κανόνες ολοκληρωμένους για τα παιδιά και τους γονείς, αν θέλουν να εμπλακούν στη διαδικασία εκπαίδευσης των παιδιών τους, αλλά και σχηματοποιημένους - απλοποιημένους, ώστε να είναι ευχάριστοι και κατανοητοί στα παιδιά.
- Αρκετές ασκήσεις, ώστε να υπερκαλύψει τις ανάγκες των παιδιών στο εκάστοτε κεφάλαιο. Οι ασκήσεις είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας, ώστε και ο αδύναμος μαθητής να κατακτήσει σταδιακά τη γνώση.
- Αποσπάσματα σπουδαίων συγγραφέων, με την προοπτική οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με τη λογοτεχνία, καλλιεργώντας το λεξιλόγιο, αλλά και τη φιλαναγνωσία.
- Σταυρόλεξα, τα οποία χρησιμεύουν ως αυτοέλεγχος με παιγνιώδη μορφή και με τα οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν τυχόν κενά τους στην κατανόηση.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x16εκ. • Βάρος: 356γρ. • Συγγρ.: Κουτρούλη, Μαριαλένα • Πειραιάς • Είδος: Βιβλίο