Παιδιατρική οδοντιατρική με μια ματιά

 
Βασική τιμή: 32,00 €
Τιμή psarasbooks: 28,80 €
Έκπτωση: -3,20 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 120
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789605832056
Ο πιο πρόσφατος αυτός τίτλος της δημοφιλούς σειράς με μια Ματιά παρέχει μια περιεκτική και προσβάσιμη εισαγωγή και ανανέωση των γνώσεων σχετικά με όλες τις πτυχές της παιδιατρικής οδοντιατρικής. Με την οικεία και εύχρηστη μορφή της σειράς με μια Ματιά, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες με σαφή διαγράμματα και κλινικές φωτογραφίες που συνοδεύουν τις ουσιαστικές πληροφορίες.
Η ”Παιδιατρική Οδοντιατρική” με μια Ματιά καλύπτει ευρεία ποικιλία ζητημάτων που απαντώνται στην παιδιατρική οδοντιατρική, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:
- Κλινική αξιολόγηση και σχεδιασμός αντιμετώπισης
- Αντιμετώπιση της συμπεριφοράς και της φοβίας
- Οδοντικές και στοματοπροσωπικών ανωμαλιών
- Πρόληψη και αντιμετώπιση της τερηδόνας
- Τραυματικές βλάβες
- Αντιμετώπιση παιδιών με ειδικές ανάγκες περίθαλψης
- Παιδιατρική ιατρική και παθολογία του στόματος
Γραμμένο από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα, το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει κλινικά και επιστημονικά στοιχεία που παρέχουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της στοματικής υγείας για βρέφη και παιδιά έως και την εφηβεία. Είναι ένα ιδανικό συνοδό εγχειρίδιο για όλους τους φοιτητές της οδοντιατρικής, ειδικευόμενους κλινικούς ιατρούς και μέλη της οδοντιατρικής ομάδας που ενδιαφέρονται για την παιδιατρική οδοντιατρική.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 28x21εκ. • Σειρά: Με μια Ματιά • Τίτλος πρωτοτύπου: Pediatric Dentistry at Glance • Συγγρ.: Συλλογικό έργο • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο