Πολυπολιτισμική συμβουλευτική και κοινωνική δικαιοσύνη

 
Βασική τιμή: 65,00 €
Τιμή psarasbooks: 58,50 €
Έκπτωση: -6,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 284
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789605831400
Η νέα εμπλουτισμένη 7η έκδοση του κλασικού βιβλίου στον χώρο της πολυπολιτισμικής συμβουλευτικής με τίτλο ”Counseling across cultures”, με βάση την οποία έγινε η μετάφραση και επιστημονική επιμέλεια στα ελληνικά, στηρίζεται στο μακροχρόνιο και εμπνευσμένο έργο του πρωτοπόρου Paul. Β. Pedersen, καθώς και άλλων τολμηρών διανοητών στον χώρο της συμβουλευτικής και ψυχολογίας που συνέβαλαν στην εδραίωση της πολυπολιτισμικότητας ως τέταρτης δύναμης στον χώρο της ψυχικής υγείας. Στη νέα αυτή έκδοση, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και σε μια άλλη πολύ σημαντική διάσταση στην εξέλιξη του πεδίου της συμβουλευτικής, τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία, συνδεόμενη με τη δράση και τη συνηγορία, επεκτείνει τον επιστημονικό ρόλο, την επαγγελματική ταυτότητα και το πεδίο των παρεμβάσεων των συμβούλων και των ειδικών ψυχικής υγείας στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται όχι μόνο στο ακαδημαϊκό κοινό και τους ειδικούς ψυχικής υγείας με πολυπολιτισμικό προσανατολισμό, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται και στοχάζονται στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία για την ανέρευση κοινωνικής δικαιοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους και μεταξύ πολιτισμών.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 25x20εκ. • Τίτλος πρωτοτύπου: Counseling Across Cultures • Συγγρ.: Συλλογικό έργο • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο