Πρώτες βοήθειες

Επείγουσες καταστάσεις

 
Βασική τιμή: 15,00 €
Τιμή psarasbooks: 13,50 €
Έκπτωση: -1,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Ιατράκης, Γεώργιος Μ.
Σελίδες: 236
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185046217
Αυτή η συγγραφική προσπάθεια έγινε για να εξασφαλίσει στον επαγγελματία υγείας, τον φοιτητή και οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο αναγνώστη μια γρήγορη και σύγχρονη πρόσβαση στις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι σε άλλες (ηλεκτρονικές κυρίως πηγές), παραλείπονται αρκετά από τα κεφάλαια που υπάρχουν εδώ.
Ευχαριστώ την Καθηγήτρια κ. Ε. Αντωνίου για την αναζήτηση βιβλιογραφικών πηγών, την αναζήτηση συμβατότητας της ηλεκτρονικής βιβλιογραφίας σε τηλεφωνικές συσκευές (ώστε να μη καθυστερήσει η επεξεργασία αυτού του βιβλίου ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες έρευνας πριν τη συγγραφή). Την ευχαριστώ, επίσης, για την επιμέλεια οδηγιών της πηγής IFRC 2016 και τη βοήθεια στην επιτυχή φωτογράφηση χρήσιμων παραδειγμάτων. Στην επιτυχή φωτογράφηση και την αρχική δομή βοήθησε και το προσωπικό του εκδοτικού οίκου που ανέλαβε την εκτύπωση αυτής της προσπάθειας. Σημειώνεται ότι, σε ορισμένα σημεία, η προσθήκη ή η παράλειψη ακόμα και μιας λέξης από αντίστοιχες οδηγίες μπορεί να κάνει επικίνδυνες τις σχετικές συστάσεις. Ευχαριστώ τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Α. Βούξινου για τις γενικές παρατηρήσεις της στην καλύτερη παρουσίαση αυτού του βιβλίου και τη συμμετοχή της στη συγγραφή καταστάσεων πρώτων βοηθειών που συναντώνται συχνότερα στα σχολεία. Η κ. Α. Βούξινου βοήθησε, επίσης, στην επιτυχή φωτογράφηση με δικές της ιδέες. Ευχαριστώ, επίσης, τον κ. Μ-Δ Ιατράκη που βοήθησε στη φωτογράφηση όπως και σε επιτυχείς λύσεις σε θέματα πληροφορικής που σχετίζονται με την όλη συγγραφική μου προσπάθεια. Τέλος, ευχαριστώ την Καθηγήτρια κ. Μ. Βενετίκου για τη γενικότερη συγγραφική μας συνεργασία, όπως και τη χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων σε επιστημονικά θέματα και θέματα παρουσίασης που κατέληξαν σε εκδόσεις όπως αυτή.
Γ. Μ. Ιατράκης
Καθηγητής Τεχνολογικού Τομέα
Ανώτατης Εκπαίδευσης
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Ιατράκης, Γεώργιος Μ. • Αθήνα • Συνεργασία: Ε. Αντωνίου, Α. Βούξινου. • Είδος: Βιβλίο