Βότανα και αρώματα

 
Βασική τιμή: 20,00 €
Τιμή psarasbooks: 18,00 €
Έκπτωση: -2,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Ταμουρίδου, Λένα
Σελίδες: 88
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786188339514
Ένα βιβλίο με θέμα πολύ ευχάριστο, βατό & ταυτόχρονα πολυδιάστατο.
Οι πολύτιμες & πολύπλευρες ευκαιρίες μάθησης & δημιουργικής έκφρασης, μας οδήγησαν στην επιλογή αυτού του θέματος. Το βιβλίο το χαρακτηρίζει η πλούσια θεματολογία ,το φωτογραφικό υλικό & οι προτάσεις που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει κατά κανόνα αλλά & να εμπνευστεί από αυτές.
Τα παιδιά μέσα από αυτό το project θα ανακαλύψουν & θα γνωρίσουν την πλούσια χλωρίδα της χώρας μας, καθώς & την ύπαρξη & τη χρήση των αρωματικών φυτών & βοτάνων από την αρχαιότητα ως το σήμερα. Ένα θέμα που βοηθά μέσα από το βιωματικό του κομμάτι την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης & τη διατροφική συνήθεια και αξία!
Μέσα από αυτό το ταξίδι τους & με τα βιωματικά ερεθίσματα που θα τους δοθούν θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν παρέα με τους καλύτερους ξεναγούς (εκπαιδευτικούς και οικογένεια) ένα ονειρεμένο ταξίδι!!!
Σκοπός του προγράμματος είναι η ανακάλυψη της αξίας των βοτάνων & φυτών του τόπου μας, μέσα από το πέρασμα των χρόνων! Είναι ένα εγχειρίδιο για τον/την δάσκαλο/α, νηπιαγωγό, βρεφονηπιοκόμο αλλά & για τον γονιό που έχει μεράκι να ασχοληθεί με κάτι πολύ δημιουργικό και ταυτόχρονα εποικοδομητικό.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 26x20εκ. • Συγγρ.: Ταμουρίδου, Λένα • Θεσσαλονίκη • Είδος: Βιβλίο