Ο γύρος του κόσμου σε 60 ταξίδια

Που μετατρέπουν τα όνειρά μας σε πραγματικότητα

 
Βασική τιμή: 51,11 €
Τιμή psarasbooks: 46,00 €
Έκπτωση: -5,11 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Λάμπρου, Αριστείδης
Σελίδες: 364
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 9786185318284
Μέχρι σήμερα 175 ταξίδια μικρά και μεγάλα, 2172 ημέρες , 1042 πτήσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα μας έφεραν σε 195 χώρες της γης και μας γέμισαν με μοναδικές εικόνες, από όλες σχεδόν τις γνωστές και άγνωστες γωνιές του πλανήτη. Ψήγματα από αυτόν τον ανεκτίμητο θησαυρό θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε στους επίδοξους ταξιδιώτες, που θέλουν να γευτούν εμπειρίες, που πραγματικά αλλάζουν ολόκληρο το νόημα της ζωής.
Λένε ότι ακόμη και το μεγαλύτερο ταξίδι αρχίζει πάντα με ένα πρώτο βήμα. Αυτό όμως δεν είναι η απόλυτη αλήθεια γιατί το οποιοδήποτε ταξίδι αρχίζει πάντα από το μυαλό και την καρδιά του μελλοντικού ταξιδιώτη, καθώς η λαχτάρα και το όνειρο γι’ αυτό που πρόκειται να κάνει, είναι το θεμέλιο του αληθινού ταξιδιού.
Με γνώμονα λοιπόν το ότι ”η ζωή είναι ένα ταξίδι” αλλά και ότι ”το ταξίδι είναι ένα εργαλείο για την ειρήνη, τη γνώση και τον πολιτισμό”, τα βήματά μας μας έφεραν σε τόπους μακρινούς και εδραίωσαν την πεποίθησή μας ότι οτιδήποτε και αν έχει δει ή ακούσει ο επίδοξος ταξιδιώτης, δεν υποκαθιστά το ίδιο το ταξίδι, τη συγκίνηση της άμεσης επαφής με το μεγαλείο της φύσης, με πρωτόγονες ακόμη φυλές ή με την τελειότητα μεγαλόπρεπων μνημείων.
Και είναι γεγονός ότι το ταξίδι φέρνει τους ανθρώπους τόσο κοντά ώστε η λεπτή γραμμή που χωρίζει τον κάθε ταξιδιώτη από τον υπόλοιπο κόσμο παύει ουσιαστικά να υπάρχει.
Σκληρό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 28x21εκ. • Συγγρ.: Λάμπρου, Αριστείδης • Χαλκιδική • Είδος: Βιβλίο