Κακώσεις νωτιαίου μυελού

Διαχείριση και αποκατάσταση

 
Βασική τιμή: 95,40 €
Τιμή psarasbooks: 85,86 €
Έκπτωση: -9,54 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 764
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789602664773
Από την εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι το εξιτήριο για την αποκατάσταση ως εξωτερικός ασθενής, αυτό το πολύτιμο σύγγραμμα καλύπτει το ευρύ φάσμα των παρεμβάσεων της αποκατάστασης και τα διαχειριστικά και κλινικά ζητήματα που αφορούν στους ασθενείς με κακώσεις νωτιαίου μυελού.
Γίνεται αναφορά στο κόστος της αγωγής, στο προσδόκιμο επιβιώσεις, στη φροντίδα στο οξύ στάδιο, στην αναπνευστική φροντίδα , στην καταγραφή, στη στοχοθέτηση, στην κλινική αγωγή, στις επιπλοκές και στις δραστηριότητες καθημερινής διαβίωσης των ασθενών με κάκωση νωτιαίου μυελού.
Εκτός από τις φυσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις και την επιμόρφωση και εκπαίδευση της οικογένειας, παρέχονται πληροφορίες για την επίπτωση , την αιτιολογία , τη διάγνωση και τα κλινικά χαρακτηριστικά της κάκωσης νωτιαίου μυελού.
- Έγκριτη καθοδήγηση από ειδικούς εγνωσμένου κυρούς στην αποκατάσταση κακώσεων νωτιαίου μυελού.
- Πλήρεις αναφορές και τεκμηριωμένο περιεχόμενο για τη στοιχειοθετημένη αγωγή βάσει των πιο προσφάτων ερευνών.
- Περισσότερες από 500 κλινικές φωτογραφίες/απεικονίσεις και σχήματα για την εμπέδωση των εννοιών και την εξοικείωση με κλινικές καταστάσεις
- Κλινικές περιπτώσεις με ασκήσεις κλινικής εφαρμογής για την εφαρμογή των γνώσεων σε ρεαλιστικά σενάρια ασθενών.
- Πίνακες και κουτιά σε κάθε κεφάλαιο για τη σύνοψη σημαντικών πληροφοριών και τη γρήγορη αναφορά σε αυτές.
- Κλινικά σημειώματα όπου παρέχονται χρήσιμες συμβουλές για κλινικές εφαρμογές σε σχέση με τις συζητήσεις σε κάθε κεφάλαιο.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 29x21εκ. • Βάρος: 1900γρ. • Τίτλος πρωτοτύπου: Spinal Cord in Juries, Management and Rehabilitation • Συγγρ.: Συλλογικό έργο • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο