Προγνωστική αστρολογία

 
Βασική τιμή: 19,00 €
Τιμή psarasbooks: 17,10 €
Έκπτωση: -1,90 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Σούρδη, Ευγενία
Σελίδες: 395
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786188186750
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελληνική βιβλιογραφία τρεις καινοτόμες έρευνες που απαντούν στο ερώτημα αν μπορούν να γίνουν αξιόπιστες προβλέψεις για το μέλλον.
Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν Αστρολογία και έχουν βασικές γνώσεις των εννοιών των πλανητών και της σημασίας των όψεων. Αυτά, μαζί με άλλα απαραίτητα στοιχεία, δίδονται περιεκτικά στο πρώτο μέρος. Αναπτύσσονται πρώτα οι ενότητες κατάστρωσης γενέθλιου χάρτη, δυναμικότητας ζωδίων, δεκανών, κυβερνήσεων πλανητών, οίκων, ορίων-περιόδων, Πτολεμαϊκής βαθμολόγησης πλανητών κ.ά. Δίδονται επίσης παραδείγματα για να καταστεί δυνατόν να προσεγγίσουμε με ακρίβεια την ακριβή ώρα γεννήσεώς, σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάζεται για την διόρθωση γενέθλιου χάρτη.
Κατόπιν παρουσιάζονται οι μέθοδοι Αστρολογικών προγνώσεων και περιγράφονται αναλυτικά οι τρεις εν λόγω έρευνες κατά σειρά:
Η πρώτη έρευνα είναι σχετική με τις Εκλείψεις γιατί πλέον δεν υπάρχουν μόνον προγενέθλιες εκλείψεις αλλά και μεταγενέθλιες εκλείψεις επταετιών, oι οποίες είναι εξεχόντως σοβαρές στα γεγονότα της ζωής μας.
Η δεύτερη έρευνα αναπτύσσει τον Σεληνιακό κύκλο σε ένα εντελώς διαφορετικό πρότυπο από αυτό που είναι γνωστό μέχρι σήμερα επισημαίνοντας τις ηλικίες σημαντικών γεγονότων της ζωής μας
Η τρίτη είναι το προοδευτικό σύστημα των Ανιουσών, για το οποίο δίδονται αναλυτικά παραδείγματα σπουδής πραγματικών περιπτώσεων.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Σούρδη, Ευγενία • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο