Χρωματιστά μολύβια

Φύλλα εργασίας για το Νηπιαγωγείο: Φθινόπωρο

 
Βασική τιμή: 12,29 €
Τιμή psarasbooks: 11,06 €
Έκπτωση: -1,23 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Κοντοπούλου, Ελένη
Σελίδες: 132
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9786185232849
Τα ”Χρωματιστά Μολύβια - Φθινόπωρο” αποτελούν ένα μέρος εκπαιδευτικού υλικού με φύλλα εργασίας για μαθητές από 4 εώς 7 ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από γονείς που θέλουν χρόνο δημιουργικό με τα παιδιά τους. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς τόσο ειδικής όσο και γενικής αγωγής καθώς και σε ειδικούς παιδαγωγούς καθώς περιέχει μια πληθώρα ασκήσεων που σκοπό έχουν να προσφέρουν στον εκπαιδευτικό ένα χρήσιμο εργαλείο διδασκαλίας καθώς βοηθούν το μαθητή να αναπτύξει το λεξιλόγιο του, να κατανοήσει βασικές μαθηματικές έννοιες, να αναγνωρίζει αριθμούς, να αντιστοιχίζει αριθμούς με ποσότητες, να ενισχύσει το συντονισμό ματιού - χεριού και την παρατηρητικότητα του. Να ταξινομεί και να ομαδοποιεί αντικείμενα και να κατανοήσει έννοιες όπως ίδιο ή διαφορετικό.
Τα ”Χρωματιστά Μολύβια - Φθινόπωρο” μπορούν να βοηθήσουν όλους τους μαθητές να κατακτήσουν τη γνώση. Μπορεί να βοηθήσει το μαθητή μικρότερης ηλικίας ή ακόμα και το μαθητή που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στη μάθηση καθώς δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες ακριβώς δραστηριότητες με διαφορετικό τρόπο.
Όλοι οι μαθητές έχουν τα ίδια δικαιώματα στη γνώση και στη μάθηση. Αυτό που μπορεί να διαφέρει κάποιες φορές είναι ο τρόπος διδασκαλίας…
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 30x21εκ. • Συγγρ.: Κοντοπούλου, Ελένη • Χαλκιδική