Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου

 
Βασική τιμή: 10,60 €
Τιμή psarasbooks: 9,54 €
Έκπτωση: -1,06 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Θωμοπούλου, Κάλλια
Σελίδες: 48
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789606943072
Πολλές φορές τα συναισθήματα και οι σκέψεις είτε πραγματικότητας είτε αλληγορίας που σου δημιουργούνται από τη Φύση, την παρατήρηση της, τις εικόνες της και τις λειτουργίες της, είναι τόσο καθοριστικά έντονα μέσα σου, επιβλητικά τολμώ να πω, που έχεις την ανάγκη να τα ερμηνεύσεις, να τα εκφράσεις και κυρίως να τα μοιραστείς, γιατί νιώθεις ευλογημένος που σου έχουν γενναιόδωρα δοθεί και αποκαλυφθεί.
Αφήνομαι στη Φύση να με διδάξει και μέσα από τη διαδικασία της ενδοσκόπησης και της αυτοκριτικής, αρχίζω να σκέφτομαι πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, για να προσφέρω σε μένα, στη Ζωή και στους άλλους. Αυτό έγινε συνείδηση και ανάγκη.
Ακριβώς αυτές οι ανάγκες μου κατέληξαν μοιραία στη γραπτή έκφραση, που ως στοχαστική και εκφραστική ”εξομολόγηση” με ώθησαν να γράφω αυτό το βιβλίο.
Ουσιαστικά αντιγράφω παραδειγματικά τη Φύση για να ερμηνεύσω τον εαυτό μου, τη Ζωή, το παρελθόν, το παρόν, τον Έρωτα και την πολυποικιλότητα των ανθρώπων και των συναισθημάτων, αναμένοντας το προσωπικό και συνολικό Μελλοντικό ποθούμενο στην πράξη”.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Θωμοπούλου, Κάλλια • Αθήνα