Η καρδιά μας

 
Βασική τιμή: 14,00 €
Τιμή psarasbooks: 12,60 €
Έκπτωση: -1,40 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Maupassant, Guy de, 1850-1893
Σελίδες: 304
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789606624759
Πρόκειται για το τελευταίο από τα έξι, συνολικά, μυθιστορήματα που έγραψε ο κορυφαίος Γάλλος διηγηματογράφος. Οι σελίδες του ξεδιπλώνουν με αριστοτεχνικό τρόπο τους παλμούς μιας καρδιάς η οποία φλέγεται από την επιθυμία της ζωής και του έρωτα, χαρίζοντας έτσι στον αναγνώστη την απόλαυση μιας περιδιάβασης στις πιο λεπταίσθητες πτυχές των συναισθηματικών αναστατώσεων και ψυχικών μεταπτώσεων που θα συνοδεύουν πάντα την περιπέτεια του έρωτα, ανεξάρτητα από εποχές και από ιδιαίτερες περιστάσεις.
Καθώς αποτελεί μια ειλικρινή και επίπονη διείσδυση στα βάθη της ανδρικής καρδιάς, το μυθιστόρημα αυτό προσφέρει συγχρόνως μιαν εξόχως έγκυρη μαρτυρία για τη στάση του αρσενικού απέναντι στο ωραίο φύλο, για το πώς ο άνδρας εκτιμά τη γυναίκα και τι προσδοκά από αυτήν.
Πρόκειται για ένα έργο που καταξιώνει τον Μωπασσάν ως ευαίσθητο ανατόμο του ανθρώπινου ψυχισμού και οξυδερκή σχολιαστή των κοινωνικών παραμέτρων.
Η νέα αυτή έκδοση είναι επαυξημένη κατά 32 σελίδες με εργοβιογραφικό και φωτογραφικό υλικό για το συγγραφέα.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Σειρά: Οι Κλασικοί • Συγγρ.: Maupassant, Guy de, 1850-1893 • Αθήνα • Πρόλογος: Κωστής Γιούργος.