Η σοφία της Αγιουρβέδα

Αγιουρβεδικές θεραπείες

 
Βασική τιμή: 18,00 €
Τιμή psarasbooks: 16,20 €
Έκπτωση: -1,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Αλεξάτου - Hassan, Βάνα
Σελίδες: 174
Έτος Έκδ.: 2013
ISBN: 9789609350617
Οι Αγιουρβεδικές θεραπείες μας οδηγούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Όταν ο οργανισμός είναι αποτοξινωμένος, τότε λειτουργεί ο μηχανισμός της αυτοθεραπείας. Κατά συνέπεια δε χρειάζεται η χρήση βοτάνων, πρώτον γιατί σε ένα τοξινωμένο οργανισμό φάρμακα ή βότανα χάνουν την ισχύ τους και κατά δεύτερον στοιχίζουν αρκετά χρήματα. Μέσω των θεραπειών και της χρήσης των θεραπευτικών ελαίων, τα κύτταρα τρέφονται και αναζωογονούνται.
Οι ενδοφρίνες δραστηριοποιούνται και αισθανόμαστε δυναμικοί , ευτυχισμένοι και ανάλαφροι. Οι αρθρώσεις παραμένουν ευλύγιστες με καταπληκτική κινητικότητα. Σας δίνω ένα παράδειγμα. Ο άξονας ενός οχήματος περιστρέφεται γρήγορα. Εάν λιπαίνεται κατάλληλα δεν θα σπάσει και θα αργήσει να χαλάσει. Έτσι κάπως λειτουργούν οι αρθρώσεις και τα σπλάχνα μας.
Παραθέτω ελάχιστες από τις ασθένειες που θεραπεύονται με τις αγιουρβεδικές θεραπείες.
Ασθένειες όπως: ψωρίασης, καρκίνος, παραλυσία, ψυχική διαστροφή, γαστρεντερικά προβλήματα, αναιμία, ατροφία των άκρων, ελεφαντίαση, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, σακχαρώδης διαβήτης, θυρεοειδής.
Δυσχέρειες όπως: αϋπνία, κλιμακτήριος , διαταραγμένο κεντρικό νευρικό σύστημα, ανησυχία,, φόβος, οφθαλμολογικές ασθένειες, ισχιαλγίες - οσφυαλγίες, διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος, διαταραχές του σπέρματος, χρόνια ιγμορίτιδα, χρόνιοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, αλλεργίες , αλλεργική ρινίτιδα.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Αλεξάτου - Hassan, Βάνα • Αθήνα