Δια γυναικός τα κρείττω

 
Βασική τιμή: 14,90 €
Τιμή psarasbooks: 13,41 €
Έκπτωση: -1,49 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Σιμιτζής, Στράτος
Σελίδες: 224
Έτος Έκδ.: 2014
ISBN: 9786185105273
… Το ανά χείρας βιβλίο ”Δια γυναικός τα κρείττω” -από την ιστορική φράση- στιχομυθία έχουν απαληφθεί τρεις λέξεις (άλλα, και, πηγάζει)- αφιερώνεται στη σύγχρονη γυναίκα που συμμετέχοντας ενεργά σ’ όλα τα κοινωνικά, πολιτιστικά και επαγγελματικά δρώμενα έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα μέχρι πρότινος θεωρούμενα, ανδρικά κάστρα.
Γενικά, πραγματεύεται τη γυναίκα που δημιουργεί, δρα, διευθύνει, παράγει, ερευνά, αθλείται και απασχολεί με το έργο της την κοινωνία και την κοινή γνώμη.
Οι γυναίκες που παρουσιάζονται στο βιβλίο, αντιπροσωπεύουν τη δομή της κοινωνίας γιατί προέρχονται από πολλούς και διάφορους κλάδους.
Την επιχειρηματικότητα, τις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τα κοινά, την φιλανθρωπία και κοινωνική προσφορά, τον αθλητισμό, τον Τύπο, τη μόδα και άλλους.
Ήδη οι περισσότερες από τις γυναίκες που παρουσιάζονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, είναι προβεβλημένες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Όμως όλες δίνουν το δικό τους ”παρών” στα δρώμενα της πόλεως της Θεσσαλονίκης και έξω απ’ αυτήν…
(από το Σημείωμα του συγγραφέα)
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συγγρ.: Σιμιτζής, Στράτος