Η Πολυασχολούπολη και η Τεμπελοχώρα

 
Βασική τιμή: 15,00 €
Τιμή psarasbooks: 13,50 €
Έκπτωση: -1,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Γανωτής, Στέφανος
Σελίδες: 64
Έτος Έκδ.: 2014
ISBN: 9789609358521
Ένας γίγαντας ξυπνάει έπειτα από εκατό χρόνια ύπνο. Με το πελώριο τηλεσκόπιό του τα βλέπει όλα αλλαγμένα τριγύρω. Δύο πολιτείες στολισμένες με… όμορφα μάτια! Παιδιά, που αναζητούν αληθινή αγάπη. Γονείς, που ”πεθαίνουν” μέσα στην καθημερινότητά τους και χάνουν το αληθινό νόημα της ζωής: την επαφή με τα παιδιά τους. Η μουσική σαν βάλσαμο γεμίζει τις καρδιές των παιδιών και τα όνειρά τους ζωντανεύουν στο κάστρο του καλού γίγαντα.
Ένα τρυφερό παραμύθι γεμάτο νόημα, αγάπη και… πολλή μουσική.
Ένα διαδραστικό ”πολυβιβλίο” με ιδιαίτερη εικονογράφηση από τη Δήμητρα Λαμπρέτσα με παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές. Μια ένθετη μουσική εγκυκλοπαίδεια και μια μικρή Εγκυκλοπαίδεια των Ζώων. Συνοδεύεται από ψηφιακό δίσκο (CD Audio)με την πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Ζαχαρέλλη και με ορχήστρα 28 φυσικών μουσικών οργάνων.
Ενδείκνυται για δραματοποίηση και για το μάθημα της ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΖΩΝΗΣ σε Δημοτικά σχολεία αλλά και σε Νηπιαγωγεία. Πολύτιμο βοήθημα για Δασκάλους, Μουσικούς, Νηπιαγωγούς, Γονείς και γενικά για όποιον ασχολείται με παιδιά ηλικίας 3-12 χρονών.
Σκληρό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 28x21εκ. • Συνοδεύεται από: CD Audio: Με την πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Ζαχαρέλλη και με ορχήστρα 28 φυσικών μουσικών οργάνων. • Συγγρ.: Γανωτής, Στέφανος