Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής

 
Βασική τιμή: 149,00 €
Τιμή psarasbooks: 134,10 €
Έκπτωση: -14,90 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Τσιούμας, Σωτήρης Γ.
Σελίδες: 300
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 9789609492812
Ένα εξαιρετικό και χρήσιμο βιβλίο που συμπεριλαμβάνει ό,τι νεότερο υπάρχει στην αναίμακτη ιατρική. ”Το Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής” του Dr. Τσιούμα Σωτήρη είναι καινοτόμο και δημιουργήθηκε μετά από κλινική εμπειρία 4000 περιστατικών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.
Παρουσιάζονται καινούργιες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική. Περιέχει εφαρμογές για την αφαίρεση ή τη διόρθωση αντιαισθητικών ανωμαλιών του προσώπου ή του σώματος οι οποίες προυποθέτουν μόνο την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με επάλειψη. ”Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη στην ιατρική, με βασικό πλεονέκτημα την αποφυγή χειρουργικής τομής κατά την εκτέλεση επεμβάσεων” σημειώνει στο βιβλίο του ο Dr. Τσιούμας Γ. Σωτήρης. Περιέχει εφαρμογές στην Οφθαλμολογία - Οφθαλμοπλαστική, Δερματολογία, Οδοντιατρική, Γυναικολογία, Ουρολογία, Νευρολογία, ΩΡΛ, Πλαστική Χειρουργική. Επίσης, παρουσιάζεται η νέα τεχνολογία, ο εξοπλισμός ενός ιατρείου αναίμακτης χειρουργικής.
Περιέχει 600 έγχρωμες φωτογραφίες, βίντεο σε DVD με επεξηγήσεις προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά.
Προορίζεται για τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την Αναίμακτη Χειρουργική και κυρίως τους Δερματολόγους, Οφθαλμίατρους, Πλαστικούς Χειρουργούς, ΩΡΛ, Ουρολόγους, Οδοντίατρους, Γυναικολόγους και Αισθητικούς Ιατρούς.
Κυκλοφορεί και στα Αγγλικά.
Σκληρό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 24x17εκ. • Συνοδεύεται από: DVD. • Συγγρ.: Τσιούμας, Σωτήρης Γ.