Βλέποντας τον κόσμο μέσα από το Άσπεργκερ

 
Βασική τιμή: 15,00 €
Τιμή psarasbooks: 13,50 €
Έκπτωση: -1,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Hoopman, Kathy
Σελίδες: 67
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 9786188163522
”Με λίγα λόγια το κείμενο σε κάθε σελίδα εξηγεί συνοπτικά πώς είναι να έχεις σύνδρομο Άσπεργκερ. Οι εικόνες θα κινήσουν το ενδιαφέρον και θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, τους γονείς και αυτούς που έχουν σύνδρομο Άσπεργκερ.Παρ’ όλα αυτά νομίζω πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα έπρεπε να συνοδεύεται από μια κυβερνητική προειδοποίηση για την υγεία-μπορεί να γελάσετε μέχρι δακρύων!”
Τόνι Άτγουντ, Mind & Hearts Clinic, Αυστραλία και συγγραφέας του βιβλίου ”Σύνδρομο Άσπεργκερ: ένας πλήρης οδηγός”
”Αυτό το βιβλίο είναι μια οπτική πανδαισία πληροφοριών για το σύνδρομο Άσπεργκερ και το φάσμα του αυτισμού.
Αν και απλό, δίνει σύνθετες πληροφορίες με μοναδικά οπτικοποιημένη έκφραση. Συστήνω αυτό το υπέροχο βιβλίο σε όλους όσους θέλουν να καταλάβουν καλύτερα τα άτομα με Άσπεργκερ ή αυτισμό”.
Σούζαν Μορένο, CEO και Ιδρυτής του MAAP- Υπηρεσίες για τον Αυτισμό και το σύνδρομο Άσπεργκερ
”Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τον κόσμο από την οπτική του ”τι θα σκεφτούν οι άλλοι” και προσαρμόζουμε την οπτική μας ανάλογα. Η Κάθι μας βοηθάει να ρίξουμε μια ματιά αλλιώτικη, πολύ πιο ειλικρινή, καθώς εκθέτει τον ασπρόμαυρο αλλά ταυτόχρονα πολύχρωμο κόσμο των ανθρώπων με σύνδρομο Άσπεργκερ. Αυτό το βιβλίο δείχνει ότι το να είσαι διαφορετικός είναι ο πιο φυσιολογικός τρόπος να ζεις. Ότι το να είσαι ο εαυτός σου είναι μία περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσεις. Αυτό είναι ένα βιβλίο που θα έπρεπε όλοι να διαβάσουμε, να έχουμε και να τιμήσουμε”.
Δρ Γουέντι Λόσον, Συγγραφέας του ”Ζωή πίσω από το γυαλί: Ένας προσωπικός απολογισμός της Διαταραχής του Φάσματος του Αυτισμού”.
”Το ’Βλέποντας τον κόσμο μέσα από το Άσπεργκερ” είναι ένα υπέροχο, ευφάνταστο πορτρέτο του Άσπεργκερ ειπωμένο με εικόνες και ζώα που ο καθένας-μεγάλος ή μικρός-μπορεί να αγαπήσει. Είναι σχεδιασμένο για να είναι κλασικό, όπως και το προηγούμενο βιβλίο της Κάθι, ”Όλες οι γάτες έχουν σύνδρομο Άσπεργκερ”.
Τζον Ελντερ Ρόμπισον, συγγραφέας του ”Κοίτα με στα μάτια: Η ζωή μου με το Άσπεργκερ”
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x21εκ. • Συγγρ.: Hoopman, Kathy