Η νήσος των πειρασμών ή Οι ναυαγοί του έρωτα

 
Βασική τιμή: 7,00 €
Τιμή psarasbooks: 6,30 €
Έκπτωση: -0,70 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Leacock, Stephen
Σελίδες: 40
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 9789605052058
”Γύρισα. Η δεσποινίς Κρόυντεν στεκό­ταν όρθια μπροστά μου. Όπως μπόρεσα να διαπιστώσω, είχε βγάλει τις κάλτσες της και τριγυρνούσε ξυπόλυτη. Μια ξυπόλυτη γυναίκα -οφείλω να τo oμολογήσω- είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα. Επιπλέον, η νεαρή κυρία, με την ενστικτώδη εκείνη γυναικεία κοκεταρία, είχε δέσει ένα ματσάκι φύκια στα μαλλιά της. Τα φύκια είναι κάτι στο οποίο επίσης είμαι ανίκανος να αντισταθώ. Εντούτοις κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου…”
Το υπερωκεάνιο Παταγονία βουλιάζει και σώζονται σε μια λέμβο ένας άντρας και μια γυναίκα. Εξοκέλλουν σ’ ένα έρημο νησί και ζουν μια παρωδία έρωτα, γεμάτη αναπάντεχα κι ευτράπελα συμβάντα.
Ο Groucho Marx, θαυμαστής του Λήκοκ, γράφει: ”Είναι ένας από τους πιο αστείους τύπους που γνωρίζω… Έτσι και ξεκινήσεις να τον διαβάζεις, δεν μπορείς πλέον να σταματήσεις”.
Ο σπουδαίος Καναδός συγγραφέας Robertson Davies σημειώνει: ”Για να είναι κανείς σπουδαίος χιουμορίστας όπως ο Λήκοκ, πρέπει να διαθέτει ασυνήθιστα μεγάλα αποθέματα ενσυναίσθησης και να εξισορροπεί το κωμικό, στη μια άκρη της συναισθηματικής ζυγαριάς, με την κατανόηση του τραγικού στην άλλη”.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 19x15εκ. • Σειρά: Ο Άτακτος Λαγός: Σειρά Β΄ • Συγγρ.: Leacock, Stephen