Η μεγάλη μαθητική εγκυκλοπαίδεια

Από το δημοτικό ως το γυμνάσιο, στη βιβλιοθήκη και στον υπολογιστή: Αναλ-Αρει

 
Βασική τιμή: 9,99 €
Τιμή psarasbooks: 8,99 €
Έκπτωση: -1,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 224
Έτος Έκδ.: 2010
ISBN: 9789604881024
Περισσότερο από κάθε άλλη εποχή τα παιδιά μας σήμερα έχουν ανάγκη να θέσουν γερά θεμέλια γνώσεων και να αναπτύξουν νωρίς στη ζωή τους μαθησιακές δεξιότητες που θα τους χρησιμεύσουν στο μέλλον.
Με στόχο τους μαθητές 8 ως 14 ετών, το National Geographic δημιούργησε ένα μοναδικό νέο σύστημα, τη ”Μεγάλη Μαθητική Εγκυκλοπαίδεια Α-Ω” του National Geographic. Ένα σύστημα έντυπων και ψηφιακών μέσων που μπορεί να αποτελέσει το βασικό εκπαιδευτικό βοήθημα των παιδιών μας από το δημοτικό ως το γυμνάσιο, πάντα δίπλα τους, στη βιβλιοθήκη και στον υπολογιστή τους.
Σχεδιασμένη ειδικά για μαθητές, η ”Μεγάλη Μαθητική Εγκυκλοπαίδεια” του National Geographic είναι βελτιστοποιημένη για νέους αναγνώστες που βρίσκονται στη διαδικασία της διαμόρφωσης των βασικών γνώσεων και των μαθησιακών δεξιοτήτων. Γι’ αυτό και το περιεχόμενο, η εμφάνιση και η γενική αίσθηση δεν έχουν καμία σχέση με τις παραδοσιακές εγκυκλοπαίδειες οι οποίες απευθύνονται σε ενήλικες που έχουν ολοκληρώσει τις εγκύκλιες σπουδές τους.
- 100% μαθητική
- 100% ψηφιακή
- 100% πρωτοποριακή
- 100% σύγχρονη και πλούσια
Σκληρό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 29x21εκ. • Βάρος: 1794γρ. • Τόμοι: 26 • Σειρά: National Geographic • Συνοδεύεται από: Dvd-Rom, εγκυκλοπαιδικό χάρτη: ”Αρχαία Ελλάδα: Οι Περσικοί πόλεμοι και η Αθηναϊκή Ηγεμονία”, χαρτόδετη θήκη για τη συλλογή εγκυκλοπαιδικών χαρτών, το 2ο βιβλίο γονέων και εκπαιδευτικών: ”Εργασίες και ασκήσεις Α΄: Επιστήμες ζωής, γεωγραφία, τέχνες”, εγκυκλοπαιδικά αυτοκόλλητα • Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 22.10.2010. Απαγορεύεται η μεταπώληση & εν γένει εκμετάλλευση χωρίς την άδεια της εκδότριας εταιρείας, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. • Συγγρ.: Συλλογικό έργο