Ο κυνηγός των ψυχών

Τα χρονικά των προαιώνιων μυστηρίων

 
Βασική τιμή: 5,00 €
Τιμή psarasbooks: 4,50 €
Έκπτωση: -0,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Paver, Michelle
Σελίδες: 390
Έτος Έκδ.: 2007
ISBN: 9789606994944
Η πολική αρκούδα γύρισε το κεφάλι στρίβοντας το μακρύ λαιμό της και γρύλισε· το βαθύ μουγκρητό της αντήχησε σ’ όλη την πλάση και ο πάγος τραντάχτηκε. Η ματιά της συνάντησε το βλέμμα του Τόρακ, κι ο κόσμος γύρω τους κατέρρευσε.
Είναι χειμώνας, κι ένας άγνωστος εχθρός αιχμαλωτίζει το Λύκο, τον αγαπημένο λυκαδερφό του Τόρακ. Στον απεγνωσμένο τους αγώνα για να τον σώσουν, ο Τόρακ και η Ρεν δε διστάζουν να διασχίσουν τις παγωμένες εκτάσεις του Μακρινού Βορρά.
Ενώ παλεύουν να επιβιώσουν από τις χιονοθύελλες και τη φρικτή απειλή της μεγάλης πολικής αρκούδας, η φιλία τους δοκιμάζεται σκληρά και φτάνουν στο σημείο της ρήξης, όταν ο Τόρακ πλησιάζει τους εχθρούς του περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Ο ”Κυνηγός των Ψυχών” είναι μια συνταρακτική ιστορία αφοσίωσης και απώλειας, διαποτισμένη από τη γλαφυρή αλλά και συνταρακτική απεικόνιση της φύσης και του κακού, θα μεταφερθείτε σ’ έναν πανάρχαιο κόσμο, και στο τρεμουλιαστό φως των δαυλών θα συνεχίσετε το επικίνδυνο ταξίδι που ξεκινήσατε με τον ”Αδερφό του Λύκου” και το ”Περιπλανώμενο Πνεύμα”.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 578γρ. • Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά • Συγγρ.: Paver, Michelle