Ο Χριστός ήταν Έλληνας

Ιάσων Πανδίρας: 2.000 μ.Χ. η μεγάλη αποκάλυψη

 
Βασική τιμή: 19,50 €
Τιμή psarasbooks: 19,50 €
Έκπτωση:
Εξαντλημένο
Συγγραφέας: Τρίγκας, Ευάγγελος Λ.
Σελίδες: 407
Έτος Έκδ.: 1999
ISBN: 978-960-8100-00-8
«Γιατί ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος και γιατί τον οικειοποιήθηκαν οι Εβραίοι. Ποιο το ελληνικό γένος του, ποιος ο πατέρας, η μητέρα και το ονοματεπώνυμο του Χριστού. Πού γεννήθηκε, γιατί δεν έκανε περιτομή, ποια τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του, ποια η πατρίδα του, η γλώσσα του, η θρησκεία του, πού και τι σπούδασε, πότε επέστρεψε στην Παλαιστίνη, τι δίδαξε και πόσο χρονών σταυρώθηκε.
Είναι ο Χριστός συγγραφέας των Ευαγγελίων; Ποιοι νόθευσαν τα Ευαγγέλια και ποιοι διαστρέβλωσαν το νόημά τους. Ο Χριστός πίστευε στον Ιεχωβά ή στον Δία; Γιατί ο Χριστός δεν ίδρυσε νέα θρησκεία και γιατί δεν νομιμοποίησε την Παλαιά Διαθήκη. Γιατί πατέρας και θεός των Εβραίων είναι ο Σατανάς και ποια εντολή του εκτελούν οι Εβραίοι στον πλανήτη μας; Ποια βασική εντολή του Χριστού παραβίασαν οι «Απόστολοι»; Γιατί ο Χριστός μιλούσε με παραβολές και πώς εξηγείται ο σφοδρός αντιεβραϊσμός του; Γιατί και οι Εβραίοι της διασποράς βομβάρδισαν το 1999 την χριστιανική Ευρώπη; Τι προφήτευσε για τους Εβραίους και τι για τους Έλληνες;
Το βιβλίο αυτό αφιερώνεται στην επέτειο των 2.000 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου τέκνου του ελληνισμού της διασποράς του Παλαιστινίου Ιάσονα Πανδίρα, του επονομαζόμενου εβραϊστί Ιησού Χριστού.»
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Συγγρ.: Τρίγκας, Ευάγγελος Λ.