Άσκηση και υγεία

 
Βασική τιμή: 70,00 €
Τιμή psarasbooks: 63,00 €
Έκπτωση: -7,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Sharkey, Brian J.
Σελίδες: 480
Έτος Έκδ.: 2017
ISBN: 9789605831714
Η έβδομη έκδοση του ”Άσκηση και Υγεία”, προσφέρει στους φοιτητές, στους επαγγελματίες της άσκησης και στους οπαδούς της άσκησης, μια ολοκληρωμένη κατανόηση της σχέσης μεταξύ της άσκησης και της υγείας και παρέχει το πλαίσιο για την επίτευξη των στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης. Έχοντας γραφτεί από επαγγελματίες του χώρου, το βιβλίο εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους το σώμα ανταποκρίνεται στη σωματική δραστηριότητα, το γιατί η σωματική δραστηριότητα ωφελεί την υγεία και πώς η σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν την αερόβια και μυϊκή επάρκεια, να επιτύχουν και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος, να αυξήσουν την απόδοσή τους στην εργασία και στα αθλήματα και να βελτιώσουν τη ζωτικότητά τους.
Η έβδομη έκδοση του ”Άσκηση και Υγεία”, περιλαμβάνει σύγχρονα και νέα στοιχεία και έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύει την εκπαιδευτική εμπειρία:
- Το νέο κεφάλαιο που αναφέρει λεπτομέρειες για τη διαδικασία αλλαγής της συμπεριφοράς, βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα την ψυχολογία της δραστηριότητας και να βρουν τρόπους τροποποίησης διαφορετικών συμπεριφορών τους, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες στρατηγικές.
- Το αναθεωρημένο κεφάλαιο αναφορικά με τη φυσιολογία της άσκησης, εξηγεί την επιστήμη πίσω από την αερόβια και μυϊκή επάρκεια.
- Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα και την υγεία του εγκεφάλου, δείχνουν πώς η δραστήρια ζωή βελτιώνει τη μάθηση, τις υψηλότερες διεργασίες του εγκεφάλου και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις.
- Μια λεπτομερής επεξήγηση της πρωτοβουλίας με τίτλο Η Άσκηση είναι Φάρμακο, τονίζει τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και στην ελάττωση των κινδύνων της υγείας.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 28x21εκ. • Συγγρ.: Sharkey, Brian J.