Μυήσεις από τον Yeshua

Επίγνωση και αλήθεια στην καθημερινή ζωή!

 
Βασική τιμή: 22,50 €
Τιμή psarasbooks: 20,25 €
Έκπτωση: -2,25 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Καζακόπουλος, Πασχάλης
Σελίδες: 344
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786188107212
Μετά την επιτυχία της ”Επιστροφής της Θεάς”, του πρώτου ελληνικού εγχειριδίου κατανόησης της Πνευματικής Ιεραρχίας, ο Πασχάλης Καζακόπουλος φέρνει στο φως ένα ανεκτίμητο αρχείο πληροφοριών απευθείας από την Πηγή.
Στις ”Μυήσεις από τον Yeshua” ακολουθούμε σε πρώτο πρόσωπο τoν Λόγο του ίδιου του Yeshua, όπως αυτός καταγράφεται μέσα από πολυετή channeling του συγγραφέα και διάμεσου. Σύντομες διδασκαλίες, άμεσες, διαπεραστικές και περισσότερο επίκαιρες από ποτέ, δίνουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να συμπληρώσει κομμάτια του παζλ γύρω από το μήνυμα και τη διαδρομή του Yeshua, αλλά και να εξασκηθεί καθημερινά στις ασκήσεις και τους διαλογισμούς του ίδιου του Διδασκάλου.
Ακολουθώντας βήμα-βήμα τη ροή της αφήγησης ή διαλέγοντας τυχαία ένα κεφάλαιο, οι θεϊκές ενέργειες έρχονται στο τώρα, στηρίζουν, δίνουν απαντήσεις και φωτίζουν τον δρόμο. Πλούσιες τόσο σε άγνωστες, ιστορικές πληροφορίες, όσο και σε πρακτικές, πνευματικές συμβουλές, οι ”Μυήσεις από τον Yeshua” δίνουν στους αναγνώστες την ευκαιρία να συναντηθούν με μία γνώριμη και αγαπημένη φωνή, έναν οδηγό που θα τους ταξιδέψει στο πιο συναρπαστικό, συγκινητικό και βαθύ ταξίδι ψυχής.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 543γρ. • Συγγρ.: Καζακόπουλος, Πασχάλης