Τροφή μου το φως

Η πηγή τροφής της νέας χιλιετίας

 
Βασική τιμή: 14,91 €
Τιμή psarasbooks: 11,93 €
Έκπτωση: -2,98 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Jasmuheen
Σελίδες: 160
Έτος Έκδ.: 2000
ISBN: 978-960-89487-5-4
Η Jasmuheen, (Τζασμουχίν), Αυστραλιανή συγγραφέας, πρωτοπόρος στον τομέα της, διατρέφεται από το 1993, από Φως. Στο βιβλίο ”Τροφή μου το Φως”, περιγράφει τις εμπειρίες της από αυτή την εμβριθή και θεραπευτική διαδικασία. Παρουσιάζει ένα επαναστατικό μονοπάτι διατροφής και ζωής για τη νέα χιλιετία. Μια κατάσταση ύπαρξης, που επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός προγράμματος 21 ημερών. Στις προφητείες αναφέρεται ότι, πριν από την εποχή της μεγάλης αλλαγής, θα ανακαλύψουμε μεθόδους διατροφής μας από Φως. Τέτοιες διαδικασίες αναφέρονται στο βιβλίο αυτό.
Η Jasmuheen, περιγράφει το ”Πρόγραμμα των 21 ημερών” στο οποίο επέλεξε να υποβληθεί, με στόχο να συντηρηθεί από Φως. Πρόκειται για μια συνειδητή, ιδιαίτερα προσωπική επιλογή που πρέπει να πηγάζει από την καρδιά του κάθε ατόμου. Αρχικά η πίστη και στη συνέχεια η βίωση ότι μπορούμε να τραφούμε και να συντηρηθούμε από το Φως είναι μια συναρπαστική εμπειρία.
Το ”Πρόγραμμα των 21 ημερών” οδηγεί σε πλήρη κυριαρχία το ανθρώπινο σώμα και, ως ένα βαθμό, κυριαρχία στο συναισθηματικό και διανοητικό σθένος, για να υποβληθεί ένα άτομο σε τέτοια διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το άτομο μαθαίνει να εκτιμά την τροφή διαφορετικά και να ζει λιτά. Η τροφή δεν αποτελεί ανάγκη, αλλά συνειδητή επιλογή.
”Στο βιβλίο ”Τροφή μου το Φως”, η Jasmuheen περιγράφει το ταξίδι σ’ ένα μονοπάτι προσωπικής της επιλογής και καθοδήγησης. Δεν πρόκειται για λεωφόρο μαζικής κυκλοφορίας. Είναι για ιχνηλάτες οι οποίοι συνειδητά - πέρα από ένστικτα συναισθήματα και λογική - επιλέγουν να λειτουργήσουν σε άλλες διαστάσεις ή παράλληλα σύμπαντα. Ενεργοποιούν λανθάνουσες ικανότητες και ανακαλύπτουν νέους δρόμους στην απεραντοσύνη του φυσικού και υπερφυσικού κόσμου.
Μεταφορικά οι Έλληνες που ακολουθούσαν τον Αλέξανδρο πίστευαν ότι θα ξαναβρούν, μέσα στους παράξενους δρόμους της Ανατολής που διασχίζανε, τα ίχνη των προηγούμενων κατακτήσεων του Διόνυσου ή του Ηρακλή. Άραγε τα ίχνη ποιων κατακτήσεων πιστεύουμε ότι θα βρούμε εμείς στις εφήμερες αναζητήσεις μας; Ενός Θεού, Ημίθεων ή Ανθρώπων; Η Jasmuheen εκφέρει ένα θηλυκό λόγο μεσολάβησης, που δεν περισσεύει …”
(Πάνος Απόμακρος, Δ/της Ινστιτούτου Έρευνας Σκέψης και Συμπεριφοράς)
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 200γρ. • Συγγρ.: Jasmuheen