Η δύναμη της ελπίδας

Το άλφα και το ωμέγα της ζωής και της αγάπης: Ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δύναμη της ελπίδας που θα αλλάξει τη ζωή σας

 
Βασική τιμή: 9,74 €
Τιμή psarasbooks: 7,79 €
Έκπτωση: -1,95 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Lamm, Maurice
Σελίδες: 176
Έτος Έκδ.: 1998
ISBN: 978-960-364-124-7
Ένας νέος οδηγός πνευματικής επιβίωσης για τα εκατομμύρια ανθρώπων που ξαναβρήκαν τη χαμένη τους δύναμη από βιβλία σαν το ”Πόσο καλοί πρέπει να είμαστε” και τα εμπνευσμένα έργα των Σούλερ και Μπουσκάλια.
Ένας πολύ ανθρώπινος πνευματικός καθοδηγητής, μας εξηγεί πώς να χρησιμοποιούμε τη ”Δύναμη της ελπίδας” για να διαμορφώσουμε καλύτερα τη ζωή μας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σαν πνευματικός σύμβουλος, και αντλώντας από τις εμπειρίες της προσωπικής του ζωής, ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς να ενεργοποιήσουμε μέσα μας την ελπίδα, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που μας αποθαρρύνουν στην καθημερινή μας ζωή.
Η ”Δύναμη της ελπίδας” είναι ένα βιβλίο πρακτικό, ευθύ και συχνά χιουμοριστικό. Ο συγγραφέας αφηγείται και ένα περιστατικό της δικής του ζωής, όταν αντιμετώπισε την απειλή να χάσει και τη δική του πίστη και ελπίδα.
Η μαρτυρία του Μορίς Λαμ είναι συγκλονιστική: μια ελπίδα που απειλήθηκε μέχρι τα βάθη της, για να ξαναζωντανέψει όμως, και τελικά να ανταμειφθεί με τρόπο θαυμαστό. Μια ιστορία από την οποία θα διδαχθούμε όλοι πώς να ενισχύσουμε τη δική μας ικανότητα να κάνουμε τις ελπίδες μας πραγματικότητα.
Για να μας δώσει αυτή την ικανότητα, ο Μορίς Λαμ μας δείχνει πώς λειτουργεί η ελπίδα, πώς να την αναζητούμε και να την κάνουμε να λειτουργήσει, και πώς να ξεχωρίζουμε τη ρεαλιστική ελπίδα από την ανέφικτη.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Συγγρ.: Lamm, Maurice