Βιώνοντας την υπέρβαση

Μια νέα επαναστατική προσέγγιση για προσωπική μεταμόρφωση

 
Βασική τιμή: 19,00 €
Τιμή psarasbooks: 15,20 €
Έκπτωση: -3,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Demartini, John F.
Σελίδες: 336
Έτος Έκδ.: 2011
ISBN: 978-960-6765-58-2
Συνδυάζοντας επιστημονικές και φιλοσοφικές αρχές με έναν πλούτο προσωπικών ιστοριών και ενοράσεων, ο Dr. Demartini αποκαλύπτει πώς να υπερβείτε ό,τι σας εμποδίζει να βιώσετε την αληθινή σας φύση ως αγάπη και φως.
Σας καθοδηγεί με απόλυτα ρεαλιστικό και πρακτικό τρόπο ώστε να επανασυνδεθείτε με τον αληθινό σκοπό της ύπαρξής σας στη Γη και σας βοηθά να κατανοήσετε τους συμπαντικούς νόμους και τη θεϊκή ισορροπία και τάξη που κυβερνούν τον κόσμο.
… Γνωρίζετε ότι η πραγματική σας φύση, πίσω από όλες τις ελπίδες σας, τους φόβους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αγάπη και φως; Το σύμπαν διαθέτει μια εγγενή ισορροπία και τάξη, οι οποίες εκφράζονται με την αγάπη και το φως. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε μια ενέργεια δίχως όρια, την ίδια ενέργεια που διαποτίζει κάθε ζωή - από τον πυρήνα του άστρου που ακτινοβολεί μέχρι το κέντρο ενός πορφυρού τριαντάφυλλου. Αυτή η συμπαντική τάξη αγάπης και φωτός κατοικεί στην καρδιά όλων των πραγμάτων -και στη δική σας καρδιά- και σας ανοίγεται αμέσως μόλις την ξεκλειδώσετε με το κλειδί της ευγνωμοσύνης…
…Πρόκειται να βιώσετε μια εμπειρία που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά υπό αυτή τη μορφή και σας υπόσχομαι ότι ο χρόνος και η προσπάθεια που θα αφιερώσετε σε αυτή θα σας ανταποδοθεί στο χιλιαπλάσιο. Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτό το βιβλίο θα σας αγγίξει βαθιά, θα σας εμπνεύσει τον σεβασμό για τη μεγαλοσύνη και τις δυνατότητές σας και θα σας αποκαλύψει το μεγαλείο κάθε ανθρώπινης ψυχής. Aυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο, είναι αυτό που λέει ο τίτλος του: μια εμπειρία. Πιστεύω ότι, αν το διαβάσετε προσεκτικά, θα σας φανεί αδύνατο να μην νιώσετε τη συγκίνηση, την πρόκληση και την αλλαγή.
Kαλώς ήρθατε στην ”Εμπειρία της Υπέρβασης”.
(από το βιβλίο)
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Συγγρ.: Demartini, John F.