Το τρένο της πέμπτης εποχής

Αναζητώντας μια περισσότερο πνευματική ζωή

 
Βασική τιμή: 14,45 €
Τιμή psarasbooks: 11,56 €
Έκπτωση: -2,89 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Georges, Patrick D.
Σελίδες: 191
Έτος Έκδ.: 2010
ISBN: 978-960-9415-03-3
Καλωσορίσατε στο Ναό της Άγνοιας!
Με τα μυστηριακά αυτά λόγια υποδέχεται μια ομάδα Δυτικών μελετητών της αυτοανάπτυξης, ο Ασιάτης εισηγητής ενός βιωματικού σεμιναριακού προγράμματος στον Επίγειο Παράδεισο της Μπανγκόκ. Απογοητευμένοι από την έλλειψη κατεύθυνσης που μαστίζει την εποχή μας, οι συμμετέχοντες μελετητές μένουν επτά μέρες κρεμασμένοι από τα χείλη του Ασιάτη, μαθαίνοντας τα Επτά Μυστικά του Λωτού, με φόντο εξωτικές και ερωτικές εμπειρίες στο πολύχρωμο μωσαϊκό της Ταϋλάνδης. Τα Μυστικά αποκαλύπτονται ένα-ένα, καθώς ξεδιπλώνονται οι μέρες αφιερωμένες στα επτά χρώματα της ίριδας.
Συζητούνται έννοιες, όπως Νουσώμα, Γλωσσοδύναμη, Κυρίαρχη Οντότητα, ο Μύθος της Αποτυχίας, Νευρογλωσσικός και Χρονογραμμικός Προγραμματισμός, Επιλογή φτώχειας, Ψυχουργοί, Πνεύμα του Ωμέγα. Οι μελετητές φεύγουν από την Μπανγκόκ με την πεποίθηση πως έχουν αποκτήσει τέτοια γνώση με την οποία θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 21ου Αιώνα.
Είναι όμως έτσι;
”Ελπίζω να απολαύσετε το βιβλίο αυτό σαν μυθιστόρημα, εξετάζοντας ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες έννοιες, μεθόδους και πρακτικές εφαρμογές αυτο-ανάπτυξης. Αλλά καλό θα είναι να έχετε χρόνο, όταν το πιάσετε στα χέρια σας, γιατί μάλλον θα είναι δύσκολο να το αφήσετε πριν το τέλος του!”
Dale E. Truax, Πρόεδρος της Blanchard International
”…Πρόκειται για ένα ’διπρόσωπο’ βιβλίο, που ικανοποιεί μεν όσους αποζητούν μια πνευματική ψυχαγωγία, αλλά και μεταμορφώνεται σε ένα συγκαλυμμένο εγχειρίδιο μύησης των επαγγελματιών του μάνατζμεντ και μάλιστα των υψηλής τάξης ειδικών …Οι Ιάπωνες προ πολλού έχουν δώσει λαμπρά δείγματα αυτής της μορφής της λογοτεχνίας: κρυμμένα δοκίμια μέσα σε ένα καθαρόαιμο μυθιστόρημα …Η επιδεξιότητα του συγγραφέα προφανής στη σύζευξη του μάνατζμεντ, της σοφίας της Ανατολής και της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας …Οι Έλληνες μάνατζερ μπορούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ψυχαγωγούμενοι και οι λοιποί αναγνώστες να ψυχαγωγηθούν με ένα δροσερό μυθιστόρημα”.
Κυρ. Ντελόπουλος, Η Καθημερινή (Κριτική Βιβλίου)
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 22x13εκ. • Βάρος: 306γρ. • Σειρά: Αυτο-Ανάπτυξη • Συγγρ.: Georges, Patrick D.