Τεχνική βαθείας μνήμης και θεραπευτική αναδρομή

 
Βασική τιμή: 15,00 €
Τιμή psarasbooks: 12,00 €
Έκπτωση: -3,00 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Woolger, Roger
Σελίδες: 132
Έτος Έκδ.: 2012
ISBN: 978-960-9415-02-6
Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μια έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής - καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία (Albigensian Crusade), εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος στρατιώτης στην Γαλλία του 13ου αιώνα. Παρόλο που αυτή η πρωτοφανής μνήμη ερχόταν σε αντιπαράθεση με οτιδήποτε είχε εκπαιδευτεί σαν ψυχοθεραπευτής και Γιουγκικός αναλυτής, ο Δρ. Γούλτζερ αναγνώρισε μια ισχυρή θεραπευτική ανακάλυψη: ότι οι ιστορίες περασμένων ζωών μπορούν να θεραπεύσουν προβλήματα της παρούσας ζωής. Το βιβλίο ”Θεραπεύοντας τις περασμένες ζωές μας”, διδάσκει τα ουσιώδη της ”Τεχνικής βαθείας μνήμης” (Deep Memory Process, DMP) του Γούλτζερ - ένα ασφαλές και δυναμικό σύστημα τεχνικών που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. Μαζί του, θα διερευνήσετε:
- Συναρπαστικές αφηγήσεις πελατών από περασμένες ζωές και τις σημερινές συνέπειες
- Τα βασικά σημάδια και συμπτώματα από τραύματα περασμένων ζωών
- Ενορατική γνώση επί των φαινομένων της μετενσάρκωσης και του κάρμα, απ’ όλο τον κόσμο
- Συγκεκριμένες τεχνικές αναδρομής σε περασμένες ζωές για την απελευθέρωση θυμού, ντροπής, αυτο-επίκρισης, και περιοριστικών συμπεριφορών, που επιμένουν από περασμένες ζωές
- Πώς να σταχυολογήσετε στοιχεία για το πρότυπο και το σκοπό της ζωής σας από ενδείξεις περασμένων ζωών, και πολλά περισσότερα.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 219γρ. • Σειρά: Υπερπροσωπικά Πεδία • Συγγρ.: Woolger, Roger