Ο εσωτερικός βουδδισμός

 
Βασική τιμή: 18,99 €
Τιμή psarasbooks: 15,19 €
Έκπτωση: -3,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Sinnett, A. P.
Σελίδες: 234
Έτος Έκδ.: 2009
ISBN: 978-960-8141-41-4
Μια μεγαλειώδης αναφορά που κάνει η Μεγάλη Λευκή Αδελφότης πάνω στην εσωτερική δοξασία του Βουδδισμού, την οποία πήρε ο συγγραφέας με μορφή αλληλογραφίας από τους Διδασκάλους Κ. Χ. και Μ.
Με τον ”Εσωτερικό Βουδδισμό”, που βασίζεται στις περίφημες επιστολές που έφθασαν στα χέρια του συγγραφέα απο δυο Διδασκάλους της Σοφίας, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά, το 1883, στους Ευρωπαίους, με γενναιοδωρία και καθαρότητα, η Εσωτερική Γνώση που αιώνες τώρα φύλαγαν ζηλότυπα οι μύστες της.
Οι διδασκαλίες που υπάρχουν σ’ αυτό το βιβλίο δεν ανήκουν σε καμμία θρησκεία ούτε σε κάποιο συγκεκριμένο φιλοσοφικό ρεύμα. η Εσωτερική Δοξασία ανήκει σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, είναι η παμπάλαια σοφία που αποκτήθηκε με την ανάγνωση του ”Βιβλίου της Φύσης” απο εκείνους που είχαν την ικανότητα να το διαβάσουν.
Ο ”Εσωτερικός Βουδδισμός” δεν ε΄χει σκοπό να πείσει κανένα για την ορθότητα μιας συγκεκριμένης θρησκευτικής πίστης, αλλά να ερεθίσει τις ανήσυχες διάνοιες και να αεμπνεύσει εκείνους που θα επιθυμήσουν να γίνουν κοινωνοί της Παγκόσμιας Γνώσης και Συνείδησης.
Η απόφαση, ο αγώνας και η νίκη ανήκουν σ’ αυτούς.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 282γρ. • Συγγρ.: Sinnett, A. P.