Οικειότητα

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στους άλλους

 
Βασική τιμή: 13,00 €
Τιμή psarasbooks: 10,40 €
Έκπτωση: -2,60 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Osho, 1931-1990
Σελίδες: 233
Έτος Έκδ.: 2008
ISBN: 978-960-6726-07-1
Οι ευκαιριακές σχέσεις έχουν γίνει πολύ συνηθισμένες σε μια κοινωνία σαν τη δική μας, που αποδέχεται περισσότερο το ευκαιριακό σεξ. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει η υπόγεια αίσθηση ότι κάτι λείπει -η ποιότητα της οικειότητας.
Οικειότητα είναι η προθυμία να είσαι ειλικρινής και να δείχνεις στους άλλους αυτό που πραγματικά είσαι και ταυτόχρονα να είσαι ευάλωτος, εκθέτοντας τα βαθύτερα συναισθήματά σου, έχοντας εμπιστοσύνη στο ότι ο άλλος άνθρωπος θα σου φερθεί με σεβασμό. Τελικά, οικειότητα είναι το να ρισκάρεις ότι ακόμη κι αν ο άλλος είναι κλειστός και προδώσει την εμπιστοσύνη σου, αυτό δεν πρόκειται να σου προκαλέσει καμία μόνιμη βλάβη κι ότι αυτό που έχει ουσιαστική σημασία είναι το να είσαι εσύ ανοιχτός.
Σε αυτό το γεμάτο συμπόνια βιβλίο, ο Όσσο μας οδηγεί βήμα-βήμα μέσα σε όλα εκείνα που μας φοβίζουν στην οικειότητα και στο πώς να αντιμετωπίζουμε εκείνους τους φόβους, πώς να τους υπερβούμε και πώς να υποστηρίξουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας, θρέφοντάς τις με περισσότερο άνοιγμα και εμπιστοσύνη.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 20x13εκ. • Βάρος: 412γρ. • Σειρά: ΕπιλοYes! Όραμα για Έναν Καινούριο Τρόπο Ζωής • Συγγρ.: Osho, 1931-1990