Αν δεν μπορείς να σκαρφαλώσεις στα τείχη, φτιάξε μια πόρτα

Αρχές για να ζήσεις όταν το να τα παρατήσεις δεν αποτελεί επιλογή!

 
Βασική τιμή: 12,11 €
Τιμή psarasbooks: 9,69 €
Έκπτωση: -2,42 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Lever, Charles
Σελίδες: 185
Έτος Έκδ.: 2000
ISBN: 978-960-7977-10-6
Το να τα παρατήσεις δεν αποτελεί ποτέ επιλογή!
Πολλοί πιστεύουν ότι οι ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι άνθρωποι έφτασαν εκεί όπου έφτασαν, επειδή είχαν λιγότερα προβλήματα από εμάς τους υπόλοιπους. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο αληθινό. Η υπ’ αριθμόν ένα αρχή με την οποία ζει κάθε επιτυχημένος άνθρωπος είναι ότι η επιμονή υπερνικά την αντίσταση!
Η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας
Αυτοί που βιώνουν μεγαλύτερα επίπεδα πληρότητας ατη ζωή ΔΕΝ αντιμετωπίζουν κατ’ ανάγκη και χαμηλότερα επίπεδα αντιξοότητας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΙΧΗ στη ζωή τους από τον μέσο άνθρωπο - αλλά οι επιτυχημένοι άνθρωποι απλώς αναζητούν έναν τρόπο να σκαρφαλώσουν στα τείχη της αντιξοότητας ή να ανοίξουν πόρτες μέσα από αυτά.
Τα τείχη είναι προσωρινά και όχι μόνιμα
Το βιβλίο αυτό περιέχει ένα σωρό ιστορίες για ανθρώπους όλων των τάξεων που αντιμετώπισαν τα τείχη στη ζωή τους ως προσωρινά εμπόδια, όχι ως μόνιμα αδιέξοδα. Και επειδή ήταν επίμονοι και εφευρετικοί, βίωσαν την αφθονία της αγάπης, της πληρότητας, της ευγνωμοσύνης και της αυτοπεποίθησης ηου περιμένουν όλους μας στην άλλη πλευρά των τειχών.
Ένα βιβλίο διασκεδαστικό και ταυτόχρονα χρήσιμο, γεμάτο με εμπνευσμένες ιοτορίες ανθρώπων που απέκτησαν ό,τι καλύτερο στη ζωή τους επειδή ήτον αποφασισμένοι, όσο και να λυγίαουν, να μην σπάσουν ποτέ! Και, επειδή ”επιτυχία είναι το να αηκωθείς όρθιος μία φορά περισσότερο από όσες έπεσες κάτω”, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο αν έστω και μια φορά σκεφτήκατε να τα παρατήσετε μπροστά στα τείχη της ζωής σας.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 191γρ. • Συγγρ.: Lever, Charles