Φάε τον βάτραχό σου να τελείωνουμε

21 καταπληκτικοί τρόποι για να θέσετε τέρμα στην αναβλητικότητα

 
Βασική τιμή: 11,21 €
Τιμή psarasbooks: 8,97 €
Έκπτωση: -2,24 €
Εξαντλημένο
Συγγραφέας: Tracy, Brian
Σελίδες: 107
Έτος Έκδ.: 2005
ISBN: 978-960-7977-41-0
Απλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για όλα όσα θέλετε ή πρέπει να κάνετε - ούτε θα υπάρξει ποτέ. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν προσπαθούν να κάνουν τα πάντα. Μαθαίνουν να εστιάζουν στις πιο σημαντικές εργασίες και φροντίζουν να τις ολοκληρώσουν.
Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει πως, αν το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε πρωί είναι να φας ένα ζωντανό βάτραχο, τότε μπορείς να χαίρεσαι γιατί είναι μάλλον απίθανο να σου συμβεί τίποτα χειρότερο όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η προτροπή ”Φάε τον βάτραχό σου” χρησιμοποιείται μεταφορικά και αφορά στην ολοκλήρωση της πιο δύσκολης εργασίας κάθε ημέρας -εκέινη που τείνετε περισσότερο να αναβάλλετε, η οποία ωστόσο μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Το βιβλίο ”Φάε τον βάτραχό σου να τελείωνουμε” σας δείχνει πώς να επικεντρώνεστε σε εκείνες τις κρίσιμες εργασίες, καθώς και πώς να οργανώνετε τη μέρα σας.
Με το χαρακτηριστικό, γεμάτο ενεργητικότητα στυλ του, ο διακεκριμένος ομιλητής και συγγραφέας μπαίνει στην ουσία της αποτελεσματικής, προσωπικής διαχείρισης χρόνου. Απαραίτητα στοιχεία: η αποφασιστικότητα, η αυτοπειθαρχία και η επιμονή. Παρουσιάζει λεπτομερώς 21 πρακτικά και εφαρμόσιμα βήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την αναβλητικότητα και να φέρνετε εις πέρας περισσότερες σημαντικές εργασίες, σήμερα!
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 189γρ. • Συγγρ.: Tracy, Brian