Ανατομία με μια ματιά

 
Βασική τιμή: 48,00 €
Τιμή psarasbooks: 43,20 €
Έκπτωση: -4,80 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Faiz, Omar
Σελίδες: 192
Έτος Έκδ.: 2014
ISBN: 9789603949688
Η σειρά βιβλίων ”Με μια ματιά” είναι πολύ δημοφιλής στους φοιτητές της Ιατρικής, στους ειδικευόμενους και στους νέους ιατρούς, όπως επίσης σε όλους τους επαγγελματίες υγείας για την ακριβή και σαφή διαπραγμάτευση των θεμάτων και την εξαιρετική εικονογράφηση.
Κάθε συνοπτικό κεφάλαιο αναπτύσσεται σε λίγες σελίδες, συνοδευόμενο από έγχρωμα διαγράμματα εφ’ όλης της ύλης με επεξηγηματικό κείμενο. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα βιβλία της σειράς Με μια ματιά είναι ιδανικά ως εισαγωγικά κείμενα ή εξυπηρετούν σκοπούς επανάληψης και είναι πολύτιμα βοηθήματα κατά τα έτη των σπουδών στην Ιατρική αλλά και μετά.
Οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με την Ανατομία… με μια Ματιά!
Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή των βιβλίων ”Με μια ματιά” και με έγχρωμη εικονογράφηση, αυτή η νέα έκδοση παρέχει μία βοήθεια για εισαγωγή στη γνώση αλλά και για τις εξετάσεις στους φοιτητές των ιατρικών, των νοσηλευτικών και όλων των επιστημών στον τομέα της υγείας. Πλήρως ενημερωμένο, το βιβλίο ”Ανατομία με μια Ματιά” παρέχει μια επισκόπηση στην ανατομία ιδιαιτέρως φιλική προς τον αναγνώστη, προκειμένου να ενσωματώσει όλη τη γνώση που πρέπει να έχει ο φοιτητής.
Η Ανατομία με μια Ματιά:
- Παρέχει τις βασικές έννοιες της ανατομίας με έναν υψηλής ποιότητας και εύκολο στην απομνημόνευση τρόπο
- Περιέχει δύο νέα κεφάλαια που περιγράφουν την ορολογία στην ανατομία και στη βασική εμβρυολογία
- Περιλαμβάνει περισσότερες τεχνικές απεικόνισης, όπως η υπολογιστική (CT) και η μαγνητική (MRI) τομογραφία
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 28x21εκ. • Σειρά: Με μια Ματιά • Τίτλος πρωτοτύπου: Anatomy at a Glance, 3rd edition • Συγγρ.: Faiz, Omar • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο