Το σκοτεινό μίσος μέσα σου

 
Βασική τιμή: 15,00 €
Τιμή psarasbooks: 13,50 €
Έκπτωση: -1,50 €
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Καποδίστρια, Χριστιάνα-Βερόνικα
Σελίδες: 437
Έτος Έκδ.: 2018
ISBN: 9786185395001
Ο Φάνης και η γυναίκα του η Ελπίδα, μετακομίζουν απ’ τη μαγευτική Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη, στο φοιτητικό διαμέρισμα των παιδιών τους, της Ζωής και το Χάρη, έπειτα απ’ την έξωση που τους απ’ το σπίτι τους στο νησί. Μετακομίζουν τα όνειρα και τα προσωπικά τους αντικείμενα, σε μια αποθήκη πίσω απ’ τον κεντρικό δρόμο, η οποία τελικά θα φυλακίσει μέσα της πολλά περισσότερα.
Ο Φάνης αναζητά δουλειά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου η απόρριψη, η αδιαφορία των συνανθρώπων του, οι άστεγοι και οι δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά του, θρέφουν τον πόνο και το μίσος μέσα του.
Οι κιτρινισμένες σελίδες του ημερολογίου καλύπτουν το χρονικό διάστημα απ’ τις 31 Δεκεμβρίου 2011 εώς τις 14 Ιουνίου 2012. Από τους πρώτους μήνες ο Φάνης έχει να αντιμετωπίσει τη ”φωνή” , που δημιουργεί τη φωλιά της στην καρδιά και στο μυαλό του ήρωα, κρατώντας τον ζεστό τις κρύες νύχτες και νανουριζοντάς τον με τους ψιθύρους της. Μια φωνή που απ’ οτι φαίνεται είναι ικανή να τον οδηγήσει σε πολλά περισσότερα απ΄οσα θα περίμενε κανείς.
Αλήθεια τι γίνεται όταν ο φιλήσυχος Φάνης αρχίσει να γεύεται τον θυμό στα χείλη του και να βυθίζεται στο σκοτεινό μίσος μέσα του;
Αν αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που οδηγεί εναν απλό άνθρωπο στην αποκτήνωση, θα βρείτε την απάντηση στις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Μαλακό εξώφυλλο • Διαστάσεις: 21x14εκ. • Βάρος: 378γρ. • Συγγρ.: Καποδίστρια, Χριστιάνα-Βερόνικα • Αθήνα • Είδος: Βιβλίο